BIST 9.101
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,05
HABER /  GÜNCEL

İkizler burcu dolunayı korkuttu burçları nasıl etkiler?

İkizler Burcu'nda dolunay gerçekleşiyor. Bu gece saat 00.44'de gerçekleşecek ikizler burcu dolunayı burçları nasıl etkiler? Burç yorumlarınızı Demet Baltacı çıkardı.

Abone ol

Bu gece saat 00:44’de 3 derece İkizler burcunda dolunay meydana gelecek. İkizler burcu dolunayı Koç, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Balık, Başak, Yengeç ve İkizler burcu insanlarını nasıl etkileyecek? Astroloji uzmanı Demet Baltacı ikizler burcundaki dolunayın burçlara etkilerini çıkardı.

Hava elementinin değişken nitelikli burcu İkizler bilgi, bilgi paylaşımı, haberleşme, basın ve gazeteciler, eğitim, öğretim, ulaşım, trafik, ticaret, akrabalar, yakın çevremiz ve kardeşleri temsil eder ve dolunayla birlikte bu alanlarda belirgin etkiler ortaya çıkabilir. Çok fazla haber duyabileceğimiz, hareketli bir dönemdeyiz.

İKİZLER DOLUNAYI TÜRKİYE'Yİ NASIL ETKİLEYECEK?

Türkiye’nin haritasında dolunay onikinci evde gerçekleşiyor. Burası gizli düşmanlar, gizli örgütler, casuslar, gizli servisler, hastaneler, hapishaneler, suçlular, yardım kuruluşları, hayırseverler, bakımevleri, petrol ürünleri, büyükbaş hayvanlarla ilgilidir. Yay burcundaki Güneş, Merkür ve Satürn horoskopun altıncı evinde olduğu için kamu çalışanları, hizmet sektörü, sağlık çalışanları, halkın sağlığı, ordu, asker, güvenlik güçleri, işçi ve memurları gündeme taşıyor.

SAVAŞI TEMSİL EDEN AY TÜRKİYE İÇİN KRİTİK YERDE

Transit Mars Terazi burcunda TC’nin natal Mars’ı ile birleşerek asker ve ordu ile ilgili konularda enerjiyi öne çıkarıyor. Askeri hareketler olabilir ve güvenlik güçlerine karşı saldırılar artabilir. Antares ile birleşen dolunay yöneticisi Merkür ordu ve askeri temsil eden altıncı evde yerleşerek ülkemizin Başak-Balık hattında yerleşen natal Ay düğümlerine de kare açı yapıyor. Savaşı temsil eden enerjiler ülkemiz için oldukça kritik bir poziyonda. Askeri alanda yapılacak herhangi bir davranış, seçim ülke için kadersel yol ayrımlarına neden olabilir.

Dolunay enerjilerinin en yoğun olacağı 25-30 Kasım ve Mars’ın riskli olacağı 6-10 Aralık döneminde daha dikkatli ve temkinli olmalıyız.

İKİZLER BURCU DOLUNAYIN ETKİLERİ

İkizler-Yay hattındaki dolunaylarda bilgi ve bilgi alışverişi çok önem kazanır, dolayısıyla hem kendi hayatımızda hem çevremizdeki haber trafiği yoğunlaşır. Duyacağımız haberler gerçek bilgi içerebileceği gibi, yüzeysel, hayal ürünü ve dedikodu niteliği de taşıyabilir. Eğitim ve seyahat konularıyla daha fazla uğraşabiliriz. Dolunayın yönetici gezegeni Merkür de Yay burcunda. Zihnimiz kendi inançlarımızdan etkilenebilir ve aşırı idealist, iyimser, özgüvenli olacağımız için gerçeklerden uzaklaşabiliriz.

İKİZLER DOLUNAYI HANGİ BURÇLARI ETKİLEYECEK?

Dolunaydan en fazla değişken grup İkizler, Yay, Başak, Balık burçlarının ilk dekanında doğanlar ve 3 derece ve yakınlarında yükselen burcu, kişisel gezegenleri olanlar etki alabilir. Bu burçların yaşamlarında önemli farkındalıklar ve hızlı değişimler olabilir.

Kişisel olarak horoskoplarımızın aldığı etkilere göre eğitim, iletişim, seyahat, medya, hukuk ve ticari konularda hedeflerimize ulaşmamız mümkün. Özellikle geçtiğimiz Haziran ayında başlamış bazı girişimlerimiz sonuç verebilir. Bu dönemde yanılgılar ve kayıplarla karşılaşmamak için detaylara dikkat etmeli güvenli ve istikrarlı adımlar atmalıyız. Fazla maceracı ve cesur davranmak özellikle bilmediğimiz yeni deneyimlerde kayıplar verebilir.

DOLUNAYIN SAĞLIĞA ETKİLERİ

İkizler burcu bedenimizde solunum yolları, akciğerler, bronşlar, omuz, kollar, eller, parmaklar, sinir sistemini yönetir. Yay burcundaki gezegenler de karaciğer, safra kesesi, kalça, uyluklar ve üst bacakları temsil eder. Bu bölgeler dolunay döneminde daha hassas olabilir, alerjiler nüksedebilir; bu nedenle kronik sağlık sorunları olanların özellikle dikkat etmesi gerekiyor.

AŞIRI HUYSUZ VE SİNİRLİ OLABİLİRSİNİZ

Dolunay ve yakınlarında kendimizi aşırı huzursuz ve heyecanlı hissedebiliriz, çabuk sinirlenebiliriz. Uykusuzluk sorunları artabilir. Ruhsal olarak rahatlayacağımız etkinlikler, açık havada yapılacak yürüyüşler çok iyi gelebilir.

ARAP ASTROLOJİSİNE GÖRE DÜBRAN AY DURAĞI

Ay Arap astrolojisine göre DÜBRAN Ay durağında çok rahat değildir. Bu etkiler altında gizli sırlar ve bunların paylaşılmasının riskler taşıdığına işaret eder. Konuşmalara ve söylenecek her söze çok dikkat etmek gerekir.

Yönetici Merkür Yay burcunda zayıf yerleşimde ve yanık ayrıca Satürn ile kavuşup, Neptün ile kare yaparak daha da problemli hale geliyor. Burada zihinsel enerjinin ve Merkür ile temsil edilen kavramların sağlıklı değerlendirilmesi zorlaşıyor.

ŞİDDET... İNTİKAM... SAVAŞ VE ÖLÜM

Merkür ANTARES kraliyet yıldızı ile birleşiyor. Güçlü, hırslı ve savaşçı bir yıldız olan Antares büyük yükselişler verebildiği gibi şiddet, acımasızlık ve intikam nedeniyle hızlı düşüşlere trajedilere de yol açabilir. Savaş, kayıp ve ölüm getirebilir. Irkçılık, insan hakları, dini hoşgörü, insan hakları, şüphecilik, fanatizm ile ilgilidir. Toplumsal kavramlarda savaşları, nükleer felaketleri, deniz kazalarını, yangınları, sis ve dumanı, suiskastleri, insan haklarını, esareti, ırk ve sınıf konularını sembolize eder.

Güneş ve Satürn Yay burcunda birleşerek sınav niteliğinde ciddi ve kısıtlayıcı etkiler ortaya çıkarıyor. Balık burcundaki Neptün’ün sert açısı da ortama karışıklık ve belirsizlik katarak aldanma ve yanılgılar nedeniyle kayıplar olabileceğini işaret ediyor.

DİN ÇATIŞMALARINI TETİKLEYECEK

Dolunay haritasında 3-9. ev hattı doğal olarak İkizler ve Yay burcunun evleri olduğundan ana temanın vurgusunu arttırıyor. Felsefe ve inançlarda aşırı idealist ve fanatik eğilimler Neptün’ün kurban psikolojisiyle birleşince tüm dünyayı etkileyen terör eylemlerinin, din çatışmalarının gündemi daha fazla meşgul edebileceğini gösteriyor.

Satürn Neptün karesi genel olarak önümüzdeki yılın en belirgin açısı olacak ve bu kronik sorunların yaşamlarımızdaki etkisini de güçlendirecek. Ezoterizmde Yay burcu İslam dinini, Balık burcu ise Hristiyanlığı temsil eder. İslam dininde fanatizm kökenli eğilimler artarken, Neptün Balık burcunda Hristiyan kitlelerin de büyük idealleri ve gelecek vizyonları doğrultusunda hareket edebileceğini işaret ediyor.

ULAŞIMA DİKKAT

Merkür, Satürn, Güneş ve Neptün sert açıları deniz ve hava ulaşımında, seyahatlerde sorunlar ve engel oluşturabilir. Sınır girişleri ve vize uygulamalarında daha fazla kontrol ve kısıtlama geleceğini gökyüzü de onaylıyor. Göçmenler ile ilgili sorunlar iyice dramatik bir hale gelebilir ve ne yazık ki önemli deniz kazaları ve insan kayıpları yaşayabiliriz. Hava ulaşımında zaman zaman sansasyon olsa da özellikle Aralık ayında kaza ve terör olayları olması mümkün. Terazi burcundaki Mars’ın Uranüs ve Plüton ile yapacağı sert açılar bu etkileri güçlendiriyor.

Basın, medya, gazeteciler, üniversiteler, öğrenciler, akademisyenler, hukukçular, din adamları, dini mekanlar özellikle mercek altında olacak ve bu konularla ilgili çok fazla haber duyabiliriz.

DOĞAL AFETLERE SEBEP OLABİLİR

Hava dolunay haftasında aşırı yağışlı olabilir ve dünyada bazı bölgelerde sel ve toprak kayması gibi afetler yaşanabilir. Kimyasal maddeler, alkol, ilaçlar ve gazlardan gelebilecek zararlar artabilir.

İKİZLER BURCU DOLUNAYIN BURÇ YORUMLARI

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

İkizler burcundaki dolunay ile birlikte eğitim, seyahatler, yakın çevreniz, kardeşleriniz ile ilgili bir konuda bazı değişimler ve dönüşümler meydana getirebilir. Seyahatlerde ve yakın çevre ilişkilerinizde dikkatli olmalı, duyacağınız haberleri iyi araştırmalısınız.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

İkizler burcundaki dolunay ile birlikte maddi gelirleriniz, kazançlarınızla ilgili değişimler gündeme gelebilir. Gelir gider dengenizi kontrol etmelisiniz. Eğitim ve seyahat masrafları olabilir. Kontrol dışı bazı ani harcamalar ortaya çıkabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

İkizler burcundaki dolunay ile birlikte  kendiniz ve yaşamınızla ilgili döüşümler olabilir. İşiniz, kariyeriniz veya ilişkilerinizle ilgili girişimler veya kişisel görünüşünüz ve imajınızla ilgili değişimler yapabilirsiniz. Toplumda dikkat çekebilirsiniz. Bu dönem sağlığınız hassas olacağı için özen göstermelisiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

İkizler burcundaki dolunay ile birlikte bilinçaltınız, ruhsal ve manevi konularda yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz. Gizli sırlar, dedikodular duyabilirsiniz. Bir bağımlılığınız ve zararlı alışkanlığınız varsa bu yeniayda onu sonlandırmak için girişimlerde bulunabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

İkizler burcundaki dolunay ile birlikte ait olduğunuz gruplar, arkadaşlarınız, projeleriniz, gelecek hedefleriniz ile ilgili dönüşümler söz konusu.  Sosyal yaşamınız canlanabilir. Kariyerinizle ilgili ekip çalışmaları ve organizasyonlar içerisinde yer alabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

İkizler burcundaki dolunay ile birlikte kariyer yaşamınızda, toplum önündeki statünüzü etkileyecek gelişmeler meydana gelebilir. Yaşamınızdaki otorite kavramları ve aile büyükleri ile ilgili sorumluluklar daha fazla gündeminizde olabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

İkizler burcundaki dolunay ile birlikte yurtdışı, seyahatler, eğitim ile ilgili bir konuda önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Hukuksal konularda da hızlı gelişmeler olabilir; ertelenmiş sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım)

İkizler burcundaki dolunay ile birlikte ortak kazançlar, yatırımlar, kredi, vergi, sigorta, prim gibi kavramlarda önemli değişimler ve dönüşümler meydana gelebilir. Maddi konularda temkinli olmalı, riskli hareketlerde bulunmamalısınız.

YAY (23 Kasım-21Aralık)

İkizler burcundaki dolunay ile birlikte ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve eşiniz ile ilgili bazı kavramlarda önemli değişimler ve dönüşümler meydana gelebilir. Toplum önündeki imajınız, rakipleriniz ve hizmet aldığınız kişilerle ilgili gelişmeler bekleyebilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

İkizler burcundaki dolunay ile birlikte iş, hizmet ve çalışma hayatınızda dönüşümler yaşayabilirsiniz. Günlük rutinleriniz ve alışkanlıklarınızı düzenleyebilir, aileniz ve çevrenizden önemli yardımlar alabilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

İkizler burcundaki dolunay ile birlikte  aşk, romantizm, sosyal yaşam, hobiler, spor veya çocuklarla ilgili gelişmeler meydana gelebilir. Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz iş imkanları karşınıza çıkabilir. Maddi konularda riskten uzak durup, temkinli hareket etmelisiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

İkizler burcundaki dolunay ile birlikte eviniz, aileniz, ebeveynlerinizle ilgili gelişmeler olabilir. Ev, mülk, alımı, satımı, kiralama, taşınma, dekorasyon, tadilat gibi kavramlar hızlanabilir. Evde çalışabileceğiniz iş imkanlarıyla karşılaşabilirsiniz.