BIST 9.091
DOLAR 32,39
EURO 35,05
ALTIN 2.326,65
HABER /  GÜNCEL

İdlib'ten acı haber! 2 asker şehit 3 asker yaralı! İşte şehitlerimizin isimleri

İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde arama tarama faaliyeti sonrasında yapılan saldırıda 2 asker şehit oldu, 3 asker yaralandı.

Abone ol

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde arama tarama faaliyeti sonrasında yapılan saldırıda 2 askerin şehit olduğunu, 3 askerin yaralandığını bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesinde, 11 Eylül 2021 tarihinde Arama/Tarama faaliyeti sonrası intikal halinde olan bir unsurumuza yapılan saldırı sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir" denildi.

İdlib'te şehit düşen askerlerin isimleri P. Uzm. Çvş. Mücahit Sınırtepe ve P. Uzm. Çvş. Ramazan Demir olarak açıklandı.

Akar'dan taziye

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde yapılan saldırıcı sonucu şehit olan Piyade Uzman çavuşlar Mücahit Sınırtepe ve Ramazan Demir için taziye mesajı yayımladı.

Bakan Akar, mesajında, "Kahraman silah arkadaşlarımız, 11 Eylül tarihinde şehit olmuşlardır. Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadelerini kullandı.

Şehit Ramazan Demir son yolculuğuna uğurlandı

Suriye'de İdlib bölgesinde yapılan saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ramazan Demir'in (25) cenazesi memleketi Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Mücahid Sınırtepe'nin naaşı baba ocağında

Suriye'de İdlib bölgesindeki saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Mücahid Sınırtepe'nin naaşı memleketi Kayseri'ye getirildi.

​​​​​​​Şehit Sınırtepe'nin naaşı, helikopterle getirildiği 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığında aile fertlerinin yanı sıra Vali Şehmus Günaydın, İl jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Milletvekili İsmail Emrah Karayel, askeri ve mülki erkan tarafından karşılandı.

Sınırtepe'nin Türk bayrağına sarılı tabutu, silah arkadaşlarının omuzlarında cenaze aracına taşındıktan sonra baba ocağına getirilerek helallik alındı.

Şehidin naaşı, ikindi vakti düzenlenecek törenin ardından Kayseri Kartal Şehitliği'ne defnedilecek.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
İttifak memnuniyeti seçim anketinde bomba sonuçlar! MHP'liler AK Partiye göre memnun değil! İttifaktan en mutlu bakın hangi parti!
Foto Galeri İttifak memnuniyeti seçim anketinde bomba sonuçlar! MHP'liler AK Partiye göre memnun değil! İttifaktan en mutlu bakın hangi parti! Galeriye Gözat