BIST 9.770
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.431,22
HABER /  GÜNCEL

İdam cezasını geri getireceğiz

Partiler seçim vaatlerini sıralamaya başladı. BBP'nin vaatleri arasında idamdan türbana kadar bakın neler var.

Abone ol

BBP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Destici, Fuhuşu yasaklayıp, türbanı serbest bıracaklarını, idam cezasını geri getireceklerini belirtti. Destici, Tükiye'deki yabancı misyonerleri de ‘kapı dışarı’ edeceklerini söyledi.

Partisinin Eskişehir Yimpaş Otel’de düzenlediği toplantıya katılan BBP Genel Başkan yardımcısı Mustafa Destici hükümeti eleştirirken, ilginç açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin her geçen gün kötüye gittiğini savunan Destici, Avrupa Birliği için fuhuşa göz yumulduğunu öne sürdü. BBP iktidarında fuhuşu yasaklayacaklarını, idam cezasını geri getireceklerini söyleyen Destici şöyle konuştu:

İDAMI GERİ GETİRECEĞİZ

"Büyük şehirlerde yaşamak imkansız hale geldi. Kapkaç, uyuşturucu, fuhuş aldı başını gitti. Milletin ahlakını da bozdular. Avrupa Birliği için fuhuşa izin verdiler. Biz iktidara gelince fuhuşu yasaklayıp, türbanı serbest bırakacağız. Olayların son bulması için de idamı geri getireceğiz. Artık cezaevinde cani besleme devri bitecek.”

“YABANCI MİSYONERLERİ KOVACAĞIZ”

Son günlerde misyonerlik tartışmalarının yine gündeme geldiğini anlatan Destici, “Biz Türk-İslam kültürünün içinde, islamın bize verdiği emirler çerçevesinde hareket ederiz. Herkes kendi dinini seçmekte özgürdür. Ancak, aklı ermemiş çocuklarımızı dinimizden koparacak hareketlerin de karşısındayız. Biz Türkiye’deki yabancı misyonerleri kapı dışarı edeceğiz."