BIST 9.718
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.431,11
HABER /  GÜNCEL

İbrahim Toraman'ın günleri sayılı

Üzülmez olayından sonra basın açıklaması yapmasına izin verilmeyen Toraman'ın da kalemi kırıldı.

Abone ol

Akşam'ın haberine göre; İbrahim Toraman'ı soyunma odasında yumruklayan İbrahim Üzülmez'in sözleşmesinin feshedilmesi sorunu çözmedi. İbrahim Üzülmez'in, kendisini masum gösteren açıklamalarına çok kızan İbrahim Toraman'ın, basın açıklaması yapmasına izin verilmemesi de gerginliği artırdı. Bu yüzden İbrahim Toraman'ın çok sinirli olduğu söyleniyor.

RUSYA'YA GİTMESİ AN MESELESİ
TEKNİK Direktör Schuster'in de Toraman'ı, D.Kiev maçında oynatmayarak, 'Seni de takımda düşünmüyorum' mesajı verdiği öğrenildi. Yönetimin de Toraman'ı göndermek için fırsat kolladığı, Rusya'dan bir takım bulunması halinde bu ülkeye satılacağı konuşuluyor. Toraman'ın da çok yıprandığı ve bu şartlarda Beşiktaş'ta durmak istemediği, kulüp bulunması halinde ayrılmaya sıcak baktığı vurgulanıyor.

YÖNETİM DE RAHATSIZ
BEŞİKTAŞ'TA Teknik Direktör Schuster'in bu maliyeti yüksek kararlarından yönetimin de rahatsız olduğu biliniyor. Alınan kararların Beşiktaş'a büyük zararı dokunduğundan yakınan yöneticilerin bir çoğu da, 'Kiev maçında ilk 11'de sadece 2 yerli vardı. Onlar da Beşiktaş'ın altyapısından değil. Yıllarca özkaynaklarından beslenen ve başarılı olan Beşiktaş'ta artık çözüm kendi içinde bulunmalı' görüşündeler.