BIST 14.074
DOLAR 44,61
EURO 52,46
ALTIN 6.812,73

İbrahim Tatlıses'in kavgalı olduğu oğlu ve kızı konuştu: "Hıçkırara hıçkıra ağladık, dua bekliyoruz"

İbrahim Tatlıses'in kavgalı olduğu oğlu ve kızı konuştu: "Hıçkırara hıçkıra ağladık, dua bekliyoruz"

Yoğun bakımda tedavisi süren İbrahim Tatlıses, çocuklarıyla tek tek görüştü. Kız kardeşi Dilan Çıtak'ın ardından hastaneye giden Ahmet Tatlıses, babasını o halde görünce hıçkıra hıçkıra ağladıklarını belirtti. "Ayağımızda kelepçe de olsa biz yine babamızın yanına geliriz" diyen Tatlıses, İmparator’un durumunun stabil olduğunu ve sevenlerinden dua beklediklerini söyledi.

İbrahim Tatlıses'in kavgalı olduğu oğlu ve kızı konuştu: "Hıçkırara hıçkıra ağladık, dua bekliyoruz" - Resim: 1

Türkiye’nin "İmparator" lakaplı sanatçısı İbrahim Tatlıses’in hastaneye kaldırılmasının ardından, ailesi ve sevenleri derin bir endişe içerisine girdi. Yoğun bakımda tedavisi devam eden usta sanatçının sağlık durumuyla ilgili beklenen ilk açıklama, çocukları Ahmet Tatlıses ve Dilan Çıtak’tan geldi. Hastane önünde kameraların karşısına geçen kardeşler, yaşadıkları zor süreci gözyaşları içinde paylaştı.

İbrahim Tatlıses'in kavgalı olduğu oğlu ve kızı konuştu: "Hıçkırara hıçkıra ağladık, dua bekliyoruz" - Resim: 2

"DURUMU STABİL, DUALARMIZ ONUNLA"

Hastane önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ahmet Tatlıses, babasının son durumuna dair şu bilgileri verdi:

"Babam şu an yoğun bakımda ve durumu stabil. İnşallah daha iyi olacak, dualarımız onunla. Kendi adıma da söyleyebilirim ki; onu o halde görünce insan çok etkileniyor. Tansiyon sorunları yaşadım, benden kan falan aldılar ama ne olursa olsun buradayız."

İbrahim Tatlıses'in kavgalı olduğu oğlu ve kızı konuştu: "Hıçkırara hıçkıra ağladık, dua bekliyoruz" - Resim: 3

"HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADIK"

Ahmet Tatlıses, babalarını yoğun bakımda gördükleri andaki duygularını anlatırken boğazı düğümlendi. Babasına olan hasretini ve gördüğü manzara karşısındaki üzüntüsünü dile getiren Ahmet Tatlıses, şu ifadeleri kullandı:

"İçeri girdiğimizde hıçkıra hıçkıra ağladık. Gerçekten büyük bir hasret giderdik ama bir o kadar da zordu. Babamız orada yatıyor sonuçta. Duygusal bir ortam, hepimiz çok kötüyüz ama iyi olması için bekliyoruz."

İbrahim Tatlıses'in kavgalı olduğu oğlu ve kızı konuştu: "Hıçkırara hıçkıra ağladık, dua bekliyoruz" - Resim: 4

ÜZÜNTÜSÜ YÜZÜNE YANSIDI 

Açıklama sırasında Ahmet Tatlıses'in yanında duran ve oldukça bitkin olduğu gözlenen Dilan Çıtak, konuşmakta güçlük çekti. Gözyaşlarını tutmakta zorlanan Çıtak, ağabeyinin omuzunda teselli bulurken, babasının iyileşmesi için tüm sevenlerinden dua beklediklerini hissettirdi.