BIST 9.670
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.494,38
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Tatlıses gözlerini açtı

Ameliyat olduktan sonra sağlık durumuyla ilgili spekülasyonlar yapılan İbrahim Tatlıses gözlerini açtı.

Abone ol

İbrahim Tatlıses için süren umutlu bekleyiş nihayet mutlu sona erdi. Doktorlarının son açıklamasına göre yoğun bakımdan servise odasına alınan Tatlıses gözlerini açtı.

Makineye bağlı olmaksızın nefes alıp vermeye başlayan İbrahim Tatlıses'in karnının şiştiği ancak bunun hastane mikrobundan dolayı olduğu ve sağlık durumunun iyiye gittiği açıklandı. ABD'de riskli bir ameliyat geçiren ve hayati tehlikesi bulunan İbrahim Tatlıses'le ilgili sevindiren gelişmeler yaşanıyor. Uyandırılan sanatçı, yoğun bakım ünitesinden çıkarıldı ve normal odaya alındı.

İşte Tatlıses'e dair tüm gelişmeler;

Sanatçı uyandırıldı ve makineye bağlı olmaksızın nefes alıp vermeye başladı. Yapılan ameliyatla Tatlıses'in kafasından 10 mm kemik çıkarıldı. Tatlıses operasyondan sonra hastane mikrobu kaptı. Bu nedenle karnı şişti.

"BABA BENİ DUYUYORSAN"

Önceki gün hastane odasında babasının yanına giden İdo Tatlıses "Baba beni duyuyorsan sağ ayağını oynat" dedi. İmparator çağrıya karşılık verdi ve ayağını oynattı. - Ayrıldığı eşi ve kızı Elif Ada'nın annesi Ayşegül Yıldız, Tatlıses'in İbo Show programında söylediği en sevdiği şarkıların kayıtlarını sanatçıya dinletiyor.

Oğlu İdo'nun annesi Derya Tuna, Tatlıses'e rehabilitasyon sürecinde destek olmak için Miami'de ev tutacak. Tuna'nın ev arayışları sürüyor.