BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

İbrahim Kutluay’ın sözlerine Demet Şener cephesinden cevap

teve2'deki 2.Sayfa'nın ilk bölüm konuğu olan Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Bu açıklamalar sonrasında İbrahim Kutluay ise yorumlarını dile getirmişti. İbrahim Kutluay'ın bu yorumlarına Demet Şener'in avukatı Aslı Çelik canlı yayında cevap verdi.

Geçen hafta teve2'deki '2. Sayfa'ya katılan Demet Şener, eski eşi İbrahim Kutluay'dan ayrılma sürecini anlatırken ''Evden gönderdim ama gitmedi. Annemle odamızı kilitleyip uyuyorduk'' demişti.

'SUSMAM DOĞRU SÖYLEDİĞİ ANLAMINA GELMEZ' Geçen gün İbrahim Kutluay'ı Bebek'te bir mekan çıkışı gören gazeteciler, eski basketbolcuya Demet Şener'in bu sözlerini hatırlattı.

İbrahim Kutluay şu açıklamayı yaptı: ''Öyle bir şey yok. Benim her söylenene cevap vermemem onun doğru olduğu anlamına gelmiyor.''

o Bugün '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Demet Şener'in avukatı Aslı Çelik de İbrahim Kutluay'ın sözlerine cevap verdi.

Aslı Çelik açıklamasında ''Demet Şener'in söylediği her şey doğrudur. Durum zaten yeterince zor, müvekkilim çok üzüldü. Anlatılanlar doğru değil" dedi.

Sitene Ekle