BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

İbo hayatını değiştiriyor!

İbrahim Tatlıses, 'Ayşe&Alişan ' programına ilginç açıklamalar yaptı. İbo artık yavaş yavaş iş hayatından çekileceğini söyledi.

Abone ol

"İŞLERİMİ KÜÇÜLTÜYORUM"

İbrahim Tatlıses radikal bir karar aldığını belirterek işlerini küçülttüğünü açıkladı. Tatlıses şöyle konuştu; "Artık işlerimi küçültüyorum. Zaten ne kadar küçülürsen o kadar büyürsün. 20 sene önce oğluma da aynı şeyi söylemiştim. Hem manen hem madden. Mesela gömlekleri herhangi bir tekstilciye devrediyorum. Televizyonları da devrediyorum. Bir şey kalmadı işte. Elimde bir kebap kaldı."

"15 KİLO VERDİM"

Kaza sonrası 107 kilo olduğunu açıklayan İbrahim Tatlıses 1 yılda 15 kilo verdiğini söyledi. 107 kilodan 92 kiloya indiğini açıklayan Tatlıses'in hedefi ise 88 kiloya inmek.

15 kiloyu Erkan Topuz'un diyet önerisiyle verdiğini açıklayan Tatlıses diyet sırrını ise şöyle açıkladı;

"Kanserin en büyük koruyucusu zerdeçalmış. Ben de sabahları maydanoz, nar ekşisi ve zerdeçal'ı karıştırıp ekmeğe sürüp yiyorum. Tabi kepek ekmeğine sürüyorum. Öğlenleri salata ve ton balığı, akşam da ya bir balık ya da et yiyorum. Ara öğün olarak da öğlen simit ayran ya da lahmacun yiyorum.

"EVLİLİĞİM SENİNKİNDEN DAHA İYİ"

Ayşe Özyılmazel'in "Evliliğinizde mutlu musunuz?" sorusuna Tatlıses şöyle cevap verdi. "Mutluyum tabi niye olmayayım? Senin evliliğinden daha iyi gidiyor.
Zaten şimdiki aklım olsa 5 - 6 kere evlenirdim. Bizimki 10 ayı geçti. İnşallah daha da çok sürecek. Zaten şöyle bir laf var; Karın güzelse ne işin var düğün evinde? Düğün senin evinde, sen düğün evinde. Gir eğlen çık eğlen. Karın çirkinse cenaze senin evinde. Gir ağla çık ağla."