BIST 9.716
DOLAR 32,57
EURO 34,85
ALTIN 2.436,41
HABER /  MEDYA

Hüsnü Mahalli: AK Parti'ye oy verenlerin beyni incelenmeli

Gazeteci Hüsnü Mahalli 1 Kasım seçim sonuçlarıyla ilgili AK Parti seçmenine hakaret etti.

Abone ol

Hüsnü Mahalli, okumuş bir insan olarak AK Parti'ye oy verenlerin beyinlerini bilimsel olarak incelemek istediğini söyledi.

Toplumun yalancı olduğunu savunan Mahalli, oy verenlerin ezici çoğunluğunun memleketteki yolsuzluklardan pay aldığını iddia etti.

Seçimler bitti ama yankıları daha uzun süre devam edecek gibi görünüyor. Televizyon ekranları AK Parti'nin yükselişine akıl sır erdiremeyenlerle dolu.

HÜSNÜ MAHALLİ'DEN AK PARTİ SEÇMENİNE HAKARET

Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın sunduğu Maniki Dünya programına Suriyeli Arap asıllı yazar Hüsnü Mahalli konuk oldu. Hüsnü Mahalli'nin Ak Parti seçmeni için söylediği sözler tepki topladı. 1 Kasım seçim sonuçlarının tartışıldığı programa Hüsnü Mahalli'nin işte bu sözleri damga vurdu:

"BİLİMSEL OLARAK BEYİNLERİNİN İÇİNE GİRECEĞİM"

"5 sene uluslararası ilişkilerde doktora yapmış vatandaş olarak bilimsel olarak inceleme ve araştırma hakkına sahibim. Bu adam gitti niye böyle bir partiye oy verdi bilimsel olarak hakkına sahibim. Ben bunu açacağım ve inceleyeceğim. Bu adamların beyninin içine gireceğim ve bakacağım ki diyeceğim ki bu adamlarının beyninde acaba sinirler farklı mı?"

BEYİNLERİ İNCELEYECEK TEKNOLOJİSİ VARMIŞ

Böyle bir teknolojinin zor olduğunu söyleyen Ayşenur Arslan'a Mahalli, "bende var o teknoloji" diye yanıtladı.