BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,55
ALTIN 2.490,36
HABER /  MEDYA

Hürriyet yazarı canlı yayında özür diledi

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek, AK Parti'nin milletvekili adayı Eyüp Gökhan Özekin'den özür diledi.

Abone ol

AK Parti'nin, Uşak 2.sıradan milletvekili adayı gösterdiği mimar Eyüp Gökhan Özekin'i dünkü canlı yayında 'El Kaide' terör örgütüyle ilişkili göstermeye çalışan Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek, canlı yayında Özekin'den özür dilediğini söyledi.

Özekin hakkında iddialarda bulunan Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek, AK Parti Milletvekili Adayı Eyüp Gökhan Özekin'i yaşananlardan sonra telefonla aradığını açıkladı.

CANLI YAYINDA DA ÖZÜR DİLEDİ

Dünkü telefon görüşmesinde özür dilediğini belirten Zeyrek, CNN Türk'ün canlı yayında da özrünü tekrarladı. Zeyrek, "Kendisinden özür dilediğimi bir kez daha burada tekrarlıyorum. El Kaide konusunda kendisine karşı kullandığım hatalı ifadelerden dolayı. Bana hatalı olduğumu söyleyenlerin de aynı hassasiyeti gösterim bizlere karşı DHKP-C söylemleri içinde ders olur. Biz gazeteciler sorumlu davranmalıyız. Bizim söylediklerimizden dolayı birisine karşı ciddi suçlamalar yöneltilirse bunu düzeltmek bizim sorumluluğumuz ve zorunluluğumuzdur" diye konuştu.

KOMİK BULUYORUM DEMİŞTİ

Deniz Zeyrek'in dünkü El Kaide ifadelerinden sonra konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Eyüp Gökhan Özekin ise, ortaya atılan mesnetsiz ve ezberlenmiş iddiaları komik bulduğunun altını çizmişti.

Öte yandan Gazeteci Hakan Albayrak, 10 Kasım'da "Olmasaydı da olurduk" ilanını verenin Eyüp Gökhan Özekin olmadığını aksine ilanı kendisinin verdiğini açıklamıştı.