BIST 9.065
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.294,98
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Hollywood ünlülerinin yeni işi! Milyonlarca dolar...

Hollywood’un ünlü oyuncuları satın aldıkları evleri bir yıl bile dolmadan satışa çıkarıp milyonlarca dolar kar ediyor.

Abone ol

Dünyada film sektörünün nabzının tutulduğu Hollywood'da ünlü oyuncular, artık satın aldıkları evlerden de para kazanma yoluna gidiyor.

Attıkları her adım takip edilen ve çok konuşulan Hollywood ünlülerinin evleri de oldukça ilgi çekiyor. Bir ev satın aldıktan sonra ilgi odağı olan o evler artık dünyaca ünlü yıldızlar için ekmek kapısı olmuş durumda.

MİLYONLARCA DOLAR KAR ELDE EDİYORLAR

Satın aldıkları evleri bir yıl bile dolmadan satışa çıkarıp milyonlarca dolar kar ediyor. Telegraph gazetesinin haberine göre televizyon yıldızı Ellen DeGeneres'ten, aktris Jennifer Aniston'a kadar birçok isim satın aldıkları evlerde kısa süre oturduktan sonra karlı bir fiyata yeniden satışa çıkarıyor.

55 MİLYON DOLARA ALDI 70 MİLYONA SATTI

DeGeneres, Los Angeles'ta 55 milyon dolara aldığı malikâneyi sadece altı ay oturduktan sonra 70 milyon dolara sattı. TV yıldızı daha önce de aktör Brad Pitt'in Malibu'daki evini alıp karlı fiyata satmıştı.

EMLAK ALIP SATARAK PARA KAZANIYOR

Jennifer Aniston ise 2006'da 13.5 milyon dolara aldığı evi birkaç yıl sonra 35 milyon dolara satmayı başardı. Los Angeles'taki emlak fiyatlarının artışından faydalanan bir diğer ünlü ise Örümcek Adam'ı canlandıran ve 8 milyon dolara aldığı evi, bir yıl bile oturmadan satışa çıkaran Tobey Maguire. Aktör bu satıştan iki milyon dolar kar etti.