BIST 9.695
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.426,06
HABER /  DÜNYA

Hırsız Güven Timleri’ne yakalandı

Kumkapı’da, bir apartmanın dördüncü katına tırmanarak çıkan hırsız, çevrede seyyar manavlık yapan güven timleri tarafından yakalandı. <br/>E...

Abone ol

Kumkapı’da, bir apartmanın dördüncü katına tırmanarak çıkan hırsız, çevrede seyyar manavlık yapan güven timleri tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Erol K. (19) isimli zanlı, Kumkapı Değirmen Sokağı’nda 4 katlı bir apartmana tırmanmaya başladı. Demir parmaklık ve balkonlardan tutunarak üçüncü kata tırmanan zanlı, buradaki balkona çıktı. Eve girmek için balkon kapısını zorlayan Erol K., o an evde bulunan kadınla göz göze gelince, bir üst kata tırmandı. Buranın açık olan balkon kapısından içeriye giren zanlı evde bulunan bir dizüstü bilgisayar ve cep telefonunu aldıktan sonra çıkış için evin kapısına yöneldi. Evin kapısında o an içeriye girmeye çalışan ev sahibi Kolombiya uyruklu Juan Fernando Lopez Escobar ile karşılaşan Erol K., tekrar balkona yönelerek geldiği gibi binanın dış cephesinden aşağıya indi. Zanlının kaçtığını gören ev sahibi Juan Fernando Lopez Escobar hırsızın peşinden aşağıya koşarken, o an olay yerinden geçen ve seyyar manavlık yapan güven timleri de zanlıyı kovalamaya başladı. Yaşanan kısa süreli kovalamacanın ardından zanlı evden çaldığı iddia edilen malzemelerle beraber yakalandı.
Gözaltına alınan Erol K., Kumkapı Polis Merkezi’ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
(İHA)