BIST 9.792
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.435,24
GÜNCEL

Hırsız çorap çalarken yakalanınca bakın neler yaptı

Hırsız çorap çalarken yakalandı ama inkar etti. Ev sahibi hırsızı darp etti ikisi de birbirinden şikayetçi oldu.

İddiaya göre ipten çorap aldı,mahalle ortasında yakalandı. Ev sahibi hem onu darp etti hem de kaçmasın diye bir an bile bırakmadı.

Olay İstanbul Fatih de gerçekleşti. Apartmanın önündeki ipte yeni yıkanmış çamaşırlar vardı. O ipte asılı olan bir mont ve bir çift çorabı hırsılık şüphelisi aldı.Ev sahibi özel bir şirkette çalışan güvenlik görevlisiydi, onu fark etti ve peşinden koştu. Sadece yakalanmamış darp da edilmişti. Hırsılık şüphelisi de ev sahibinden şikayetciyidi. İkili arasından sert tartışmalar yaşandı,mahalleli de o tartışmaya dahil oldu. Bir süre sonra polis geldi şüpheli polis gelince rahat bir nefes aldı ancak polisler şikayet üzerine onu kelepçeledi, ipten aldığı çoraplar ise o sırada bile cebindeydi.

------------------------------------------------------------------------------

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanıdığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler