BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21
HABER /  GÜNCEL

Herkes Olcay Baykal sanıyordu ama bakın kim çıktı?

Deniz Baykal'ın rahatsızlığı sonrası en çok paylaşılan fotoğraflardan biri oldu. Bülent Ecevit ile Deniz Baykal'ın yanlarında iki hanımla yürüyüş yaptıkları fotoğraftaki kadınların Rahşan Ecevit ve Olcay Baykal olduğunu sanıyordu. Ama değilmiş!

Abone ol

CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Başkal'ın İbni Sina Hastanesi yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor. Baykal'ın rahatsızlığı sonrası sosyal medyada sıkça paylaşılan bir fotoğraftaki tarihi yanlışı Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal düzeltti.

Bülent Ecevit ile Deniz Baykal'ın yürüyüş yaptığı fotoğraftaki iki kadının Ecevit'in eşi Rahşan Ecevit ile Baykal'ın eşi Olcay Baykal olduğu sanılıyordu. Yıllardır o fotoğrafla ilgili susan Olcay Baykal, "O fotoğraftaki kadın ben değilim" dedi. 

FOTOĞRAFTAKİ HANIM BEN DEĞİLİM

O fotoğrafta kendisinin yer almadığını vurgulayan Olcay Baykal “Hatırladığım kadarıyla fotoğraf bir röportaj sırasında çekildi. Ancak sosyal medyaya yansıdığı gibi o fotoğraftaki hanımefendi ben değilim. Kim olduğunu tam hatırlayamıyorum” dedi.

BAKIN O KADIN KİM ÇIKTI

Deniz Baykal'ın yanında yürüyen fotoğraftaki o kadının Ecevit ailesinin yakın dostu Muhsin Bilgehan’ın eşi Tangül Bilgehan olduğu öğrenildi.

Olcay Baykal kaç yaşında Deniz Baykal'ın eşi kimdir?

Ataç Baykal ne iş yapıyor Deniz Baykal'ın profesör oğlu kimdir?

Deniz Baykal'ın çocukları kızı Aslı Ataman FETÖ'cü diye...