BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,19
ALTIN 2.325,14
GÜNCEL

Hem dövdü hem telefonla oynadı bebeğe yapmadığı kalmadı

Tayvan'ın Changhua şehrinde yaşanan bakıcı dehşeti, evdeki gizli kameraya yansıdı. Görüntülerde acımasız bakıcının, çocuğu dövdüğü görülüyor.

Tayvan'ın Changhua kentinde yaşayan bir aile, 8 aylık kız çocuklarına bakması için görüntülerdeki bakıcıyı işe aldı. Bir süre sonra aile, bakıcıyı denetlemek ve evde ne yaptığını görmek için bakıcıdan habersiz eve gizli kamera yerleştirdi. Ebeveynler kaydedilen görüntüleri izlediklerinde ise gördüklerine inanamadı. Görüntülerde bakıcının bir elinde telefonla uğraşırken diğer eliyle hızla çocuğa vurduğu görülüyor.

Görüntüleri izleyen bakıcı, bebeği sakinleştimeye çalıştığını söyleyerek kendini savundu. Mahkmeye başvuran aile, haklı çıkması halinde bakıcının 7.302 £ para cezasına çarptırılacağını söyledi.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler