BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.308,01
HABER /  MAGAZİN

Hazal Kaya Ali Atay evlendi aralarında kaç yaş var?

Aşk ı Memnu dizisi ile yıldızı parlayan genç oyuncu Hazal Kaya ile yönetmen ve oyuncu olan Ali Atay evlendi. Özgür Masur imzalı gelinlik giyen Hazal Kaya ise göz kamaştırdı. 28 yaşındaki Hazal Kaya ilk kez evlenirken 42 yaşındaki Ali Atay'ın ikinci evliliği oldu. Ali Atay 2008 yılında Ebru Cansız ile evlenmişti.

Abone ol

Son dönemin başarılı genç oyuncularından biri olan Hazal Kaya ile 5 yıldır birlikte olduğı yönetmen ve oyuncu Ali Atay evlendi. Yoğun katılımın olduğu düğünde Hazal Kaya'nın gelinliği göz kamaştırdı. Özgür Masur'un diktiği gelinlik şık, zarif ve sade olmasıyla davetlilerden tam not aldı. 5 yıldır birlikte olan çiftin arasında 14 yaş fark var. Ali Atay 42 yaşında, Hazal Kaya ise 28 yaşında. Hazal Kaya evlilik heyecanını ilk kez yaşarken Ali Atay'ın ikinci evliliği olacak. Ali Atay 2008 yılında Ebru Cansız ile evlenmişti. Kısa süren evlilik 2013 yılında sona ermişti. 

Rol aldığı birçok başarılı projeyle adından söz ettiren Hazal Kaya ile yönetmen-oyuncu Ali Atay, dün akşam saatlerinde Mecidiyeköy Fairmont Quasar İstanbul'da gerçekleşen törenle dünya evine girdi.

5 yıldır birlikte olan Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinin nikah şahitliğini yapımcı Mustafa Uslu, oyuncu Ertan Saban, Hande Yılmaz ve Elif Dikeç yaptı.

 HAZAL KAYA GELİNLİĞİ: Özgür Masur, imzalı gelinlik giyen Hazal Kaya, heyecanlı olduğunu belirterek “Bu kadar heyecanlanacağımı hiç tahmin etmiyorum. Özgür çok yakın arkadaşım ve 17 yaşındayken söz vermiştim, ‘Evlenirsem gelinliğimi sen yaparsın’ diye. Öyle de oldu.” dedi. Ali Atay ise “Bu heyecan hiçbir şeye benzemiyormuş. Düğünle ilgili her şeyi Hazal organize etti. Ben sürekli şehir dışında çalışıyordum.” diye konuştu. Çift son olarak iş yoğunluğu nedeniyle balayını yazın yapacaklarını belirtti.  

KİMLER KATILDI:  'Aşk-ı Memnu' dizi oyuncularının yoğun katılım gösterdiği düğüne Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer, Selçuk Yöntem, Baran Akbulut, Zerrin Tekindor, Nur Fettahoğlu-Levent Veziroğlu, Songül Öden, Bülent Şakrak, Demet Evgar, Cengiz Bozkurt, Alper Kul, yapımcılar Timur Savcı, Fatih Aksoy, yönetmen Abdullah Oğuz gibi isimler katıldı.

ALİ ATAY İLK EVLİLİĞİ: Ebru Cansız, 2008 yılında Ali Atay ile hayatını birleştirmiş ve 2013 senesinde yollarını ayırmıştır. Peki, Ali Atay'ın ilk eşi Ebru Cansız kimdir ve kaç yaşındadır. Ali Atay'ın ilk eşi Ebru Cansız, son günlerin araştırılan isimleri arasında yer alıyor.

ALİ ATAY'IN İLK EŞİ EBRU CANSIZ KİMDİR: Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Klasik Bale Bölümü’nden mezun olan Cansız, 1992’de Royal Academy, 1999’da Amerika’da klasik bale ve modern dans alanında eğitim aldı.

2000 yılında katıldığı İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde solist dansçı olarak birçok eserde dans etti. Dansçılığının yanı sıra tiyatro oyuncuları ile beden farkındalığı ve dans drama üzerine çalışmalar yürüttü.

Semaver Kumpanya Tiyatrosu’nda ‘Kuşlar’ ve ‘Semaver ve Kumpanya’ adlı oyununun koreografilerini yaptı.

Cansız’ın Sıradan/ Unexceptional koreografisi 2016 yılında New York’ta Nimbus Dancework Company / Offline Performances kapsamında ve Your Move Dans Festivali’nde yeniden sergilendi. Aynı koreografisi 2017’nin Ocak ayında Akbank Sanat Dans Atölyesi’nde Kar-ma-Şa adlı karma dans programında yer aldı.

6’19 adlı koreografisini MDTistanbul’un Mini-Fest 2017 programı için yapmıştır.

ALİ ATAY KİMDİR: Ali Atay 1976 yılında Rize’de doğmuştur. Aslen Rizeli olan Ali Atay eğitim hayatının bir bölümünü burada geçirmiştir. 1999 senesinden Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde okuyan ve tiyatro oyuncusu olarak mezun olan Ali Atay televizyon ekranlarına ilk olarak İkinci Bahar dizisiyle başlamış ve bu dizide Ersin karakterini canlandırdı. 

2000 yılında 7 numara dizisinde konuk oyuncu olan Ali Atay 2003 senesinde Şapkadan Babam Çıktı ve 2004 yılında Çınaraltı dizisinde oynamıştır.

2014 Haziranın da ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu Limonata adlı başrollerinde Serkan Keskin ve Ertan Saban'ın bulunduğu sinema filminin çekimlerine başlamıştır. Atay son olarak ATV'de yayınlanan Mutlu Ol Yeter adlı dizide başrol oyuncusu olarak rol almıştır. Dizide Atay'ın yanı sıra Aslı Enver, Öner Erkan ve Ertan Saban da rol almıştır. Ayrıca, Leyla ile Mecnun ekibinin kurmuş olduğu Leyla The Band grubunun vokalistidir.

HAZAL KAYA KİMDİR: Hazal Kaya'nın tam adı Leyla Hazal Kaya'dır. 1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep'de doğmuştur. Annesi ve babası avukattır. İstanbul Balat'ta büyüdü. 4,5 yaşında kemana, 7 yaşında da baleye başladı. Kamera karşısına geçmesi reklam filmiyle başladı.

Ekol Drama'da Ayla Algan'dan ders aldı. Sonra da "Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesi"nde Ümit Çırak'tan eğitim aldı.Hazal Kaya 7 yaşında iken anne ve babası boşanmış ve annesi ile yaşamaya başlamıştır.Liseyi İstanbul İtalyan Lisesinde okumuştur. Okulun tiyatro kolunda ve korosunda olan Hazal Kaya, Liseye devam ederken ajansa gidip oyunculuk için katalog kaydı yaptırmış ve liseye devam ederken de dizi çekimlerine başlamış.

İlk işi "Cola Turka" reklam çekimleriydi.İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne Ve Gösteri Sanatları Yönetimi, Performans bölümüne 2009 yılında girmiştir ve halen eğitimi devam etmektedir.2007 yılında ilk kez Genco adlı bir televizyon dizisinde başrol oynadı.2008 yılındaHalid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal'i canlandırmıştır. Lise ikinci sınıftayken "Genco" dizisinde Özge rolünü oynadı.2011 yılında Show TV'de başlayan "Adını Feriha Koydum" adlı dizide baş rol oynadı.

Hazal Kaya 2012-2013 sezonunda "Son Yaz Balkanlar 1912" adlı dizi ile ekrana dönmeye hazırlanıyor.Hazal Kaya, tiyatroyu dansı ve keman çalmayı seviyor. İngilizce ve İtalyanca'yı da iyi derecede biliyor.