BIST 8.984
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.282,96
HABER /  MEDYA

Hayati ve diğerleri birinci bölüm beğenildi mi reytinglerde ne yaptı?

Kanal D'nin yeni dizisi Hayati ve Diğerleri yeni yayın hayatına başladı. 19 Kasım tarihinde yayınlanan birinci bölümüyle ekrana gelen Hayati ve Diğerleri oyuncu kadrosunda kimler var konusu ne? Hayati ve Diğerleri birinci bölüm reytinglerde ne yaptı?

Abone ol

Hayati ve Diğerleri oyuncuları kim konusu ne? Pazar günleri Çocuklar Duymasın'ın yerine başlayan Hayati ve Diğerleri dün akşam birinci bölümüyle reytinglerde ne yaptı?

Celil Nalçakan'ın başrolünde oynayacağı dizide, Levent Ülgen, Günay Karacaoğlu, Bülent Çolak gibi komedi projelerinin vazgeçilmez isimleri yer alacak. Hayati ve Diğerler oyuncuları kadar konusu ile de çok konuşulacak. 

HAYATİ VE DİĞERLERİ OYUNCULARI KİMDİR?

Hayati Solmaz (Celil Nalçakan)

İdealist, cesur, gözü kara, ahlaklı, mesleğine aşık, görevini layıkıyla yapmaya çalışan bir başkomiser. En büyük isteği başında olduğu İkircikli Karakolunu sürgün karakolundan örnek bir karakol haline dönüştürmektir. Gençliğinden beri annesi Şükran’ın gelin bulma çabalarına direnen Hayati, karakol ekibine yeni katılan memur Açelya sayesinde uzun zamandır hissetmediği duyguları yeniden hatırlarken, kendini görev ahlakı ve duyguları arasında büyük bir iç çatışmanın içinde bulacaktır.

Şükran Solmaz (Günay Karacaoğlu)

Şükran’ın hayattaki tek istediği oğlunu evlendirebilmektir. Kardeşi Danyal’ın sahtekarlıkları görmezden gelerek birbirine tamamen zıt iki karakter olan oğlu ve kardeşini idare edip evde bir denge yaratmaya çalışan Şükran’ın gelin bulma arayışları Hayati ile aralarında fikir çatışmalarına sebep olur. Bu zıtlık, Şükran’ın amansız bir gelin adayı avcısına dönüşmesine vesile olacaktır.

Danyal Bezirci (Levent Ülgen)

Seneler sonra ortaya çıkarak ablasının yanına geri dönen Danyal, yeğeni Hayati ile tamamen zıt karakterlere sahiptir. Geçmişinde illegal işlerle uğraşan Danyal’ın hayattaki tek isteği ise, kolay yoldan köşeyi dönmektir.

Tahsin Akın Şirinyer (Bahtiyar Engin)

İnce ruhu, kibarlığı ve saf karakteri ile kandırılmaya oldukça müsait olan Tahsin’in en yakın arkadaşı ise, Danyal’dır. Gözüne kestirdiği hatalı park etmiş arabaların sileceklerini kaldırmak dışında hobisi olmayan Tahsin, Şükran’ın yanına taşınan kardeşi Danyal ile iyi anlaşmaya ve beraber vakit geçirmeye başlarken, bu sayede Şükran’ı daha yakından tanıma fırsatı bulmaktadır. Şükran’ın gözüne girmek için Danyal’ın çevirdiği işlere alet olan Tahsin, gittikçe ailenin içine girmeye başlar. Bu ısrarcı tavır ise, Hayati’nin sinirlerini daha da bozacaktır.

HAYATİ VE DİĞERLERİ REYTİNGLERDE NE YAPTI?

Birinci bölümü pazar günü ekrana gelen Hayati ve Diğerleri birinci bölümde reytinglerde ne yaptığı merak konusu oldu. TOTAL sıralamaya baktığımız zaman Hayati ve Diğerleri 14.sıradan giriş yaptı. AB sıralamasında ise ilk 10'da yer aldı. 

19 Kasım reyting sonuçları O Ses Türkiye mi Savaşçı mı?