BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,67
ALTIN 2.408,18
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Hayat Askıda 14 Şubatta raflarda

Necati Göksel’in olağanüstü kurgusu, renkli karakterleri, akıcı anlatımıyla sunduğuHayat Askıda, 14 Şubat’ta tüm kitapçılarda!

Abone ol

Hayat Askıda, Necati Göksel’in ilk romanı. Polisiye kurgu türündeki Hayat Askıda adlı roman, bu türün meraklılarına sürprizlerle dolu yüksek tempolu bir macera vaat ediyor.

Roman, ülke çapında yaşanan ekonomik krizle sarsılmış ve işini kaybetmiş Metin adlı karakterin yaşadığı sorunlarla başlıyor.

unnamed-(27).jpgKrizle birlikte çalıştığı şirket iflas etmiş ve işsiz kalmıştır. Destek bulduğu tek kişi sevgilisi Deniz’dir. Deniz’in önerisiyle bir iş teklifi alır. Batan bir bankanın sahibini takip etmesi teklif edilir.

İşsizlikten bunalmış olan Metin üzerinde fazla düşünmeden bu teklifi kabul eder. Takip İzmir’de başlayıp, Ege sahillerinde devam ediyor.

Yazar, Ege’nin eşsiz güzellikteki sahil kasabalarını gerilim dolu bir kovalamacaya mekân olarak seçiyor.

Takip devam ederken Metin’in karşısına çıkan Selinay, Salim Bozok ve Selahattin gibi karakterlerle hikâye tekdüzelikten kurtarılıyor.

Kolay görünen takip işi çözülmesi zor sorular ve sorunlar çıkarır Metin’in karşısına. Kısa süre içinde kendini ölüm-kalım mücadelesinin içinde bulur.