BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,83
ALTIN 2.411,78
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu yarından sonra başlıyor!

İSTANBUL ve Ankara hava durumu başta olmak üzere son hava durumu tahminini meteorloji açıkladı. Yurt genelinde bugün ve yarın yazdan kalma günler yaşanacak ama çarşamba gününden sert düşüş başlıyor.

Abone ol

Hava durumu son tahminler korkuttu meteorloji açıkladı. İstanbul ve Ankara hava durumu başta olmak üzere sıcak günler yurdu terkediyor. Sonbahar kendini iyice hissettirmeye başlıyor. Özellikle  5 Ekim Çarşamba gününden itibaren sıcaklıklar 8 derece birden düşecek. Bugün ve yarın sıcak yüzünü gösterecek olan güneş etkisini kaybediyor.

Peki İzmir, Antalya, Afyon, Eskişehir, Kocaeli, Düzce, Kayseri ve Trabzon hava durumu nasıl olacak?

İSTANBUL HAVA DURUMU ÇARŞAMBADAN SONRAYA DİKKAT!

İSTANBUL hava durumu son tahminler korkuttu soğuk günler geliyor Çarşamba gününden itibaren sıcaklık düşüyor güneş bugün ve yarın etkisini gösterecek.

İstanbul için 5 günlük hava raporu

Bugün yağış beklenmiyor. Yurt geneli az bulutlu ve açık, Marmara ve Kuzey Ege ile Batı Karadeniz'in parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bugün hava sıcaklığının artarak mevsim normallerinin 2 ila 6 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.



Habertürk Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel'in aktardığı bilgilere göre bu haftaya sıcak bir havayla başlıyoruz ancak daha sonra havanın serinlemesi bekleniyor. Yurdun özellikle batı bölgelerinde üç gündür sıcak bir hava hakim ve yağış görülmüyor. Bugün ve yarın da hava sıcak olacak. Öztel, "Bu iki gün için 'yazdan kalma günler' diyebilirsiniz. Çarşamba gününden itibaren sonbahar kendini hissettirecek" dedi.



HAVA 7-8 DERECE SOĞUYOR

İstanbul'da bugün hava güneşli, 25 derece. Çarşamba günü sıcaklıkların 18-19 dereceye düşmesi bekleniyor. Yer yer sağanak yağış geçişleri görülebilir. Sıcaklıkların 7-8 derece düşeceğini belirten Öztel, şunları söyledi: