BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu Şubat'ın ilk haftasından sonra...

İSTANBUL ve Ankara hava durumu için yeni raporlar sevindirici. Kar yağışı bir süreliğine etkisini kaybediyor sıcaklıklar ise mevsim normallerinde artıyor. Peki Kocaeli, Bursa, Eskişehir, Sakarya ve Kastamonu hava durumu nasıl?

Abone ol

Hava durumu 20 Ocak son raporları açıklandı. Başta istanbul ve Ankara için hava durumu tahminleri sevindirici. Son 2 haftadır etkili kar yağışı bir süreliğine olsa da etkisini iyice kaybediyor. Sıcaklık değerleri mevsim normallerinde 3-5 derece artıyor. Özellikle İstanbul hava durumu için haftasonu sıcaklıklar 10 derecenin üstünde seyredecek.

Şubat'ın ilk haftalarında İstanbul'da kar yağışı görülmeyecek fakat yurdun Doğu kesimlerinde kar yağışı yer yer etkisini arttıracak.

Peki Kocaeli, Bursa, Eskişehir, Konya, Sakarya, Kayseri, Karabük ve Çankırı hava durumu nasıl olacak?

İSTANBUL HAVA DURUMU KAR YAĞIŞINA ARA!

İSTANBUL hava durumu 29 Ocak son tahminleri geldi. İstanbul'da lodosun etkisi ile sıcaklık değerleri 3 derece artacak. Sıcaklıklar mevsim normallerinde seyreecek. Kar yağışı İstanbul'a ne zaman gelecek diye merak edenler için cevap meteorolojiden geldi. Şubat ayının ilk günlerinde İstanbul'da kar yağışı öngörülmüyor.

İstanbul hava durumu 5 günlük rapor

İSTANBUL hava durumu son tahminler sevindirdi, kar yağışı Şubat ayının ilk haftasına kadar yok. Sıcaklık değerleri ise artıyor. Parçalı, zamanla doğusunun çok bulutlu, gece saatlerinden sonra İstanbul'un kuzey ve doğu kesimleri ile sabah ve gece saatlerinde Kocaeli ve Sakarya'nın kıyı kesimlerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Trakya ile bölgenin doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus bekleniyor.

ANKARA HAVA DURUMU KAR YAĞIŞINA MOLA!

ANKARA hava durumu son raporları meteorloji açıkladı. Kar yağışı bölgede etkisini iyice kaybediyor, sıcaklık değerleri artıyor. Bugün Ankara'da en yüksel sıcaklık 3 derece olacak. En düşük sıcaklık degeri ise -3 olarak ölçülecek.

Ankara için 5 günlük hava raporu

ANKARA hava durumu yeni raporlar sevindirdi. Ankara'da kar yağışına bir süreliğine mola. Sıcaklıklar birkaç derece artacak. Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Batı Karadeniz bölümü ile Çankırı, Kırıkkale ve Ankara'nın kuzey çevrelerinin hafif yağmurlu, iç kesimlerin yükseklerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin edilmektedir. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerin parçalı yer yer çok bulutlu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Erzincan, Ardahan ve Erzurum'un kuzey ilçeleri, gece saatlerinden sonra İstanbul'un kuzey ve doğu kesimleri ile Kocaeli ve Sakarya'nın kıyı kesimlerinin yağışlı, diğer kesimlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu, Erzincan, Ardahan ve Erzurum'un kuzey ilçelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.



SICAKLIK YURT GENELİNDE ARTIYOR!

Ülkemiz genelinde 2 ila 6 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, Genellikle güney ve güneybatı, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, sabah saatlerinde Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.