BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,75
HABER /  GÜNCEL

Hava durumu bitti derken yeniden geliyor!

İSTANBUL başta olmak üzere Kocaeli, Bursa, Balıkesir ve Düzce'de etkili olan lodos yeni haftada yine dönüyor. Hafta ortasında sıcaklıklar birkaç derece artıyor.

Abone ol

İSTANBUL hava durumu başta olmka üzere birçok ilde etkili olan şiddetli lodos yeni haftada da etkili olacak. Sıcaklık değerleri birkaç derece artacak ama cuma günü ile birlikte 10 derecelik bir düşüş görülecek.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz'in batısı ile Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Kastamonu ve Çorum çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte batı ve iç bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU CUMA GÜNÜNE DİKKAT!

Parçalı ve zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren bölgenin güney ve doğusunun aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 3 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor.  Güney ve Güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli(30-60 km/s) esmesi bekleniyor.



SICAKLIK ARTIYOR!

Ülkemizin batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar sert esiyor. Genellikle güneyli, güneydoğu bölgelerde kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kıyı ve kuzey Ege'de kuvvetli(30-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

CUMA GÜNÜNE DİKKAT!

Meteorolojinin verilerine göre; salı gününe kadar İstanbul'da etkili olacak lodosun, geçen haftaki kadar şiddetli olması beklenmiyor. Yine de ulaşımda aksamalara neden olabileceği, bazı uçak seferlerinin iptal edilebileceği tahmin ediliyor.

Lodosla birlikte yağmur da geliyor. Hafta sonuna kadar İstanbul'da yağış var. Ancak hava sıcaklıkları yükselecek. Perşembe gününe kadar sıcaklığın 14-15 derece olması bekleniyor. Cuma günü ise sıcaklık 10 dereceye düşecek.