BIST 9.104
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,15
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hatay Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Sayın hayatı kaybetti! 'Durumum iyi' demişti

İhlas Haber Ajansı
İhlas Haber Ajansı

HATAY’ın Yayladağı İlçe Belediye Başkanı Mustafa Sayın’ın korona virüse yenik düştü.

Abone ol

30 Aralık'ta korona virüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurduktan sonra süreci evinde geçirdiğini bildiren Başkan Mustafa Sayın, durumunun ağırlaşması üzerine Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 24 gün önce de tedbir amaçlı Ankara Şehir Hastanesine sevk edilen Mustafa Sayın bugün kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Başkan Sayın'ın cenazesinin Yayladağı ilçesine getirelerek toprağa verileceği belirtildi.

Başkan Sayın 30 Aralık'ta sosyal medya hesabından "Kıymetli Hemşerilerim. yaptırmış olduğum Covid-19 testim ‘Pozitif’ çıkmıştır. Çok şükür genel durumum iyi. Kendimi iyi hissediyorum. Hekimlerimizin tavsiyeleri doğrultusunda tedavi sürecimi evde geçiriyorum. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin." tweetini atmıştı.



Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Twitter'dan yaptığı açıklamada Başkan Sayın için "Kıymetli dostum, Yayladağı İlçemizin Belediye Başkanı Mustafa Sayın’ın vefatından derin üzüntü duydum. Merhuma yüce Allah’tan rahmet, ailesine, çalışma arkadaşlarına ve tüm hemşehrilerime başsağlığı ve sabır diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Mustafa Sayın kimdir?


24 Şubat 1960 yılı Antakya doğumlu olan Mustafa SAYIN, evli 3 çocuk babasıydı. İlk ve orta öğretimi Şenköy'de, lise öğrenimini ise 1978-1979 öğrenim yılında Antakya Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı. İnşaat sektöründen gelme olan Mustafa Sayın, siyasete Fazilet Partisi ile girdi. AK Parti'nin kuruluşu ile bu partiye geçen Sayın, 2004  ve 2009 Yıllarında yapılan Şenköy Belediye Başkanı oldu. Mustafa Say, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Yerel Seçimlerde, yüzde 55,65 oy alarak belediye başkan olmuştu.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
İkinci el saat aldı içinden çıkan notla şaşkına döndü! Tarihi hazine Bursa'da
Foto Galeri İkinci el saat aldı içinden çıkan notla şaşkına döndü! Tarihi hazine Bursa'da Galeriye Gözat