BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Hassas ve duyarlı olabiliriz.

Yakın çevremizdeki kişilerle güven verici ilişkiler kurabilir, duygusal desteklerini alabiliriz.

Bugün 7 Şubat Perşembe... Jüpiter günündeyiz...

Balık burcunda ilerleyen Ay güne hassas ve duyarlı enerjiler veriyor.  Bugün bulunduğumuz ortamlardaki enerjilere karşı daha hassas ve duyarlı olabiliriz.

Öğle saatlerinde Ay, Neptün ile birleşip, Oğlak burcundaki Satürn ile de uyumlu görünüm yapacak. Yakın çevremizdeki kişilerle güven verici ilişkiler kurabilir, duygusal desteklerini alabiliriz. Güçlenen yaratıcılığımız ve sezgilerimiz, duygu ve düşüncelerimizi daha rahat ifade etmemize ve ilişkilerde empati kurmamıza yardım edebilir. Yazılı ve sözel her türlü yaratıcı çalışma verimli ilerleyebilir.

Öğleden sonraki saatlerde günlük işlerden uzaklaşıp kendimize özel zamanlar ayırıp, biraz yalnız kalıp içe dönüp tefekkür yapabiliriz. Bu kararsız kaldığımız konularda netleşmemizi sağlayabilir.

Akşam saatlerinde Balık burcundaki Ay, Yay burcundaki Jüpiter ile dik açı yapacak. Maneviyatın yükseleceği bu saatlerde, olaylara daha iyimser bakabilir, güvenli hareket edebiliriz. Yakınlarımıza karşı duygysal beklentilerimizde aşırılıklar olabilir, bunu dengelemeye çalışmalıyız.