BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hasmını öldürdü linçten kurtulamadı

Susurluk'da husumetli olduğu şahsı av tüfeğiyle öldüren şüpheli, öldürdüğü şahsın yakınları ve köy halkı tarafından linç edildi.

Abone ol

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde köy kahvesini basıp husumetli olduğu şahsı av tüfeğiyle yaralayan şüpheli, silahlı saldırıya uğrayan şahsın yakınları ve köy halkı tarafından linç edildi.

Hastaneye kaldırılan yaralı şahıs kurtarılamazken, iki cenaze de otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Susurluk'a 25 kilometre mesafedeki Okçugöl köyündeki olay, dün gece saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Alkollü olduğu belirtilen Şerafettin Tekin, köy kahvesinde tartıştığı Cemal E.'yi (75) otomatik tüfekle 3 el ateş ederek ağır yaraladı.

Silah seslerinin ardından kahvehanedeki vatandaşlar olay yerinden kaçarken, bazı kişiler sandalye ile saldırıp Şerafettin Tekin'i etkisiz hale getirmeye çalıştı. Eli silahlı şahıs etrafa ateş açmak isterken, Cemal E.'nin yakınları ve köy halkı tarafından linç edildi. Tekin olay yerinde öldü. Şerafettin Tekin'in başına aldığı sandalye darbeleri sonucu beyin kanamasından hayatını kaybettiği belirtildi. Bu arada Tekin'in av tüfeğiyle yaraladığı Cemal E. de Susurluk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak
yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

2 KARDEŞ GÖZALTINDA

Okçugöl köyündeki olayla ilgili Susurluk Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma ise devam ediyor. Jandarmanın yaptığı çalışma neticesinde, köy kahvesinde dehşet saçan Şerafettin Tekin'in Cemal E. ile uzun zamandır bir hırsızlık olayından dolayı husumetli olduğu bilgisine ulaşıldı. Linç edilen Tekin'in öldürülmesiyle alakalı Cemal E.'nin çocukları A.E. (45) ve M.E. (42) şüpheli olarak gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen kardeşler, jandarmadaki sorgulamalarının ardından Susurluk Adliyesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Öte yandan, Bursa Adli Tıp Kurumu'ndaki cenazelerin bugün ikindi namazını müteakip Okçugöl köyünde toprağa verileceği bildirildi.