BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.430,48
HABER /  GÜNCEL

Hasibe Nine'den Erdoğan'a dua

Başbakan Erdoğan'ın Çayeli'nde kendisini izlemeye gelen 96 yaşındaki Hasibe Nine’ye yöresel şive ile seslendi.

Abone ol

Konuşmasının ardından Başbakanlık otobüsünden inen Başbakan Erdoğan, Hasibe Ayan’ı elini öptü. İşte herkesin konuştuğu Hasibe Nine, Erdoğan için "Hiçbir darlığımız yok. Başımızdan eksik etmesin. Allah onu 100 yaşına etsun" diye dua etti.

BU KADAR TOKLUK VARKEN BİZ BU ADAMA NE YAPALIM

Başbakan Erdoğan ile görüşmekten mutlu olduğunu ifade eden Hasibe Nine, “Bu kadar genişliği bize verdi. Hiçbir darlığımız yok. Başımızdan eksik etmesin. Allah onu 100 yaşına etsun. Ben çok zorluklar çektim. Buradan Rize’ye karne ile ekmek almaya gittik. Ormanlıktan 3 tane adam önümüze atladı. Biz ne yapacağız diye düşünürken adamlar size bişi yapmayacağız. Sadece ekmeklerinizi alacağız dedi. Ekmeklerimizi alınca biz kup kuru eve geldik. Akşam evde ne ekmek ne de birşey. Şimdi bu kadar tokluk varken biz bu adama ne yapalım” dedi.

BUNU GÖKLERDE GEZDİRELİM

İki oğlu ve iki kızı olduğunu ifade eden Hasibe Nine, “Bir oğlumu evin önünde elektrik çarptı öldü. Şimdi bir oğlum ikide kızım var” dedi.Her defasında Başbakan Erdoğan’a dua eden Hasibe Nine, “Ben Başbakanı gördüğüm zaman kendi oğlumu görmüş gibi hissediyorum .Böyle adam nerde bulunur. Böyle adamı yere bastırmayalım. Bunu göklerde gezdirelim. Başbakanı oğlum gibi seviyorum. Hanımı ile birlikte başımın üstünde yeri var. Evime davet etmek istiyorum. İnşallah o günleri görmek bana nasip olur” diye konuştu.