BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.310,20
MEDYA

Hanım Köylü 9. bölüm 2. fragmanı

Hanım Köylü dizisi 9. yeni bölümüyle 18 Haziran 2016 Cumartesi akşamı Star'da olacak. Hanım Köylü'nün bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Hanım Köylü 9. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı; 18 Haziran 2016 Cumartesi akşamı Star'da...


Ferit, Amerika’daki eğitimini tamamlayıp, İstanbul’a döndüğünde babasının işlerinin çok kötü olduğunu öğrenir. İşleri düzeltmenin tek çaresi Ferit’in babasının yıllar önce babasıyla kavga edip bir daha da dönmediği köyündeki babadan kalma malları satmasıdır. Ancak bu mallar yıllar önce babasının yanında çalışan Kahya Düzgün tarafından kullanılmaktadır.


Ferit’in erkek kardeşi Cüneyt  internetten kızlarla yazışmaktadır. Çok beğendiği ancak kendisine göre büyük olan bir kıza, abisi Ferit’in fotoğrafını yollar. Ferit, kızın fotoğrafını görünce, aşık olur. Bu kız Fikri’nin babasından kalma köydeki tarlalara bakan Düzgün’ün büyük kızı İlkgün’den başkası değildir. İlkgün de Ferit’in fotoğrafının görünce beğenmiş ve yazışmayı sürdürmüştür fakat İstanbul’da yaşadığını söylemiş, köylü olduğunu gizlemiştir. Ferit’in ısrarlarıyla buluşmak için Muğla’daki Saklıköy’ünden babasının yokluğunu fırsat bilerek İstanbul’a gelir. Ancak İstanbul’da İlkgün’ü büyük bir sürpriz beklemektedir.

Sitene Ekle
Etiketler