BIST 9.122
DOLAR 32,36
EURO 34,99
ALTIN 2.325,19
HABER /  MEDYA

Hanım Köylü 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Hanım Köylü 6. bölüm fragmanı Star Tv ekranlarında yayınlandı. Hanım Köylü 6. bölümde bizi neler bekliyor? Star Tv'nin sevilen dizisi Hanım Köylü'nün yeni bölüm fragmanı ve detayları internethaber.com'da.

Abone ol

Hanım Köylü 6. yeni bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. Hanım Köylü dizisinin 28 Mayıs cumartesi akşamı Star Tv'de yayınlanacak 6. yeni bölümünde aşıklar kavuşabilecek mi? Hanım Köylü yeni bölüm fragmanı ve dizinin detayları haberimizde...

HANIM KÖYLÜ 6. BÖLÜM FRAGMANI

Hanım Köylü 6. yeni bölüm fragmanı İlkgün'ün peşini bırakmaya niyeti olamayan Ferit amacına ulaşabilecek mi? Geçtiğimiz bölümde İlkgün'ün kendisi ile ilgili düşüncelerini öğrenmek için büyük çaba sarf eden Ferit, bu bölümde de İlkgün'ü hislerinin gerçek olduğuna inandırmaya çalışacak.

Hanım Köylü 6. yeni bölüm fragmanında Ferit'in eski sevgilisi Bengisu köye gelecek. Bengisu'nun köye gelmesi işleri arap saçına çevirecek.

Hanım Köylü 6. yeni bölüm fragmanında Bengisu'nun geldiğini öğrenen İlkgün büyk şok yaşayacak. Aşkına bir adım daha uzaklaşan İlkgün, bir de Koptagel'den Ferit ile Bengisu'nun ilişkisinin ciddi şekilde ilerlediğini duyunca dünyası başına yıkılacak.

Hanım Köylü 6. yeni bölümünde tüm bu yaşananlar üzerine Ferit bir kez daha İlkgün'ün kendisine inanmasını sağlayabilecek mi? Bu sorunun cevabı Hanım Köylü dizisinin 28 Mayıs cumartesi akşamı yayınlanacak 6. yeni bölümünde yanıt bulacak.

Hanım Köylü 6. bölüm fragmanı: