BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,67
ALTIN 2.529,05
HABER /  MAGAZİN

Hande Yener Seren Serengil'in üstsüz çıplak resmini nereden buldu?

Seren Serengil üstsüz çıplak görüntüleri ile magazin dünyasının diline düştü. Peki Hande Yener üstsüz çıplak fotoğrafı nereden buldu. Seren Serengil fotoğrafın mazisini anlattı. O görüntüler bakın nerede ne zaman çekilmiş.

Abone ol

Seren Serengil ve Hande Yener arasında çıplak fotoğraf krizi mahkemeye taşınıyor. Seren Serengil fotoğrafı instagram hesabından yayınlayan Hande Yener'i dava edeceğini duyurdu. Herkesin merak ettiği ise Hande Yener'in üstsüz çıplak resimleri nereden bulduğu oldu. İşin o kısmını da Seren Serengil  Star tv ekranında Duymayan Kalmasın programında ağlamaklı bir sesle anlattı.

Seren Serengil'in dediğine göre bu fotoğraf karesi 17 yıl önc çekildi. Seren Serengil o dönem çekim için hazırlandığından bikini izin kalmasın diye üstsüz güneşlendiğini söyledi. İddiasına göre de üstsüz görüntüsü annesinin evinde havuz başında çekilmişti. Kimin nasıl çektiğini izah etmeyen Seren Serengil, "O zamanda çok utanmış ve üzülmüştüm. Şimdi de çok utandım. Buraya gelirken de çok utandım" dedi.

Fotoğrafın Hande Yener'in eline geçmesi pek de zor olmamış. Zira Seren Serengil'in 19 yaşındayken çekilen o üstsüz resmi gazetelerin magazin sayfalarına yansımış. Yani Hande Yener'e düşen biraz arşiv karıştırmak olmuş. Seren Sergil Hande Yener'in ağır sözlerle yanıt vermesine razı olduğunu da belirterek şunları söyledi;

-"Ağır yanıt gelse bile razıydım. Beni çok kırdı çok üzdü. Ben sadece onun en çok satanlar listesine inanmadığımı söyledim. Ben bu programda kimin için doğruları söylesem onunla kötü oldu. Ben çok kırıldım ve üzüldüm. Bir kadının bir kadına yapabilecegi en büyük şiddeti sergiledi. Bunun cevabı verileri ispatlamaktı."