BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,01
ALTIN 2.326,03
HABER /  GÜNCEL

Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları para, aşk, kariyer, sağlık dikkat!

3 - 9 Aralık 2018 haftalık burç yorumları ve analizleri internethaber.com'da. Cuma günü oluşan Yeni Ay, Yay burcu temalarını kapsayacak ve girişimleriniz, geleceğe yönelik işleriniz önem kazanıcak.

Abone ol

Haftalık burç yorumları 3 - 9 Aralık 2018 aşk - para - iş - sağlık yorumu ile Astrolog Hande Kazanova bu hafta burçların üzerindeki pozitif ve negatif etkilerini anlattı. 

Bu hafta başında gergin, sinirli ve agresif etkiler altında olabilirsiniz. İnsanlarla olan bağlantılarınızda, iş girişimlerinizde bu etkiye dikkat etmekte fayda var. Bu hafta Merkür düzeliyor, Perşembe günü Merkür’ün düzelmesiyle beraber iletişimsel olarak rahatlayacağınız bir döngü içersine giriyorsunuz. Pazartesi günü itibariyle Venüs, Akrep burcuna geçiyor. İlişkilerinizde her şeyi didikleyeceğiniz, manipüle etmekten, kıskançlık ve baskı gibi etkileri ortaya çıkarmaktan keyif alacağınız bir döngü başlıyor. Cuma günü oluşan Yeni Ay, Yay burcu temalarını kapsayacak yani girişimleriniz, geleceğe yönelik işleriniz, seyahat, medya, hukuk, yabancılarla yapılacak olan işler alanlarında önemli karar ve başlangıçları devreye koyabilirsiniz. Bu hafta en fazla başka insanların üzerinizde oluşturacağı baskılara ve yanlış yönlendirmelere dikkat etmeniz gerekiyor. Olayları net ve gerçekçi görmekte zorlanacağınız bir dönem bu yüzden de önemli hatalar, yanlış yönlendirilmeler, aldanmalar ve kandırılmalar hayatınızda oluşabilir.

Kaynak: cevapla.tv