BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.307,66
MEDYA

Hande Fırat için denilene bakın! Erdoğan aslında...

15 Temmuz darbe girişiminde Erdoğan'ı ekrana çıkarınca kahraman ilan edilen Hande Fırat, 'Karargah Rahatsız' manşetine imza atınca bir günde 'hain' oldu. Hande Fırat'a önce Cem Küçük ardından Cemil Barlas hücum etti.

Gazeteciler.com'un yaklaşık 1.5 ay önce duyurduğu Hürriyet'teki değişim dün akşam A Haber'de yayınlanan 'Canan Barlas ile Gündem' programında değerlendirildi. Programda dikkat çeken ise Hande Fırat'ın durumu oldu.

15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı CNN Türk ekranlarına canlı bağlayarak darbenin başarısız olmasında etkili olan Hande Fırat, imzasını attığı 'Karargah Rahatsız' haberi sebebiyle hedef tahtası oldu.

15 Temmuz'da kahraman ilan edilen Hande Fırat'ı şimdi iktidara yakın bazı kalemler 'hain' ilan ediyor. O isimlerden biri de Cemil Barlas'dı ve Hande Fırat'ın yaptığı işi bir kalemde silip onun için şunları söyledi:

-'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Temmuz akşamı 4 tane Televizyona bağlandı. İlk önce A Haber'e bağlandı fakat hat düşmedi. O yüzden İlk CNN Türk'e bağlanmış oldu o akşam CNN Türk'de Hande Fırat vardı ve sanki kurtarıcı gibi hak etmedikleri bir kahraman gibi gözüktü. Asıl işin gerçeği şu o gece Cumhurbaşkanı Hande Fırat'ı aradığı halde Hande Fırat'ın kabul etmeme lüksü var mıydı?' .

Sitene Ekle