BIST 9.695
DOLAR 32,52
EURO 34,82
ALTIN 2.427,55
HABER /  GÜNCEL

Hamit'ten Guus Hiddink'e övgüler

Milli futbolcu Hamit Altıntop, A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Hiddink'in tartışılmaz bir isim olduğunu söyledi.

Abone ol

Milli futbolcu Hamit Altıntop, A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Guus Hiddink'in tartışılmaz bir isim olduğunu söyledi.

Honduras karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Hamit, Hiddink'in, başarılarla dolu bir kariyere sahip olduğunu dile getirerek, "Hiddink tartışılmaz. Gittiği takımlarda başarılı olduğunu ve iyi futbol oynattığını gördük. Umarım burada da tecrübesi ve kalitesini yansıtır. Kendisiyle çalışmayı dört gözle bekliyoruz. Hollanda ekolünde hızlı futbol oynanıyor. Umarım bizdeki kaliteyle de öyle futbol oynarız. Bu, zaman alabilir; sabırlı olmak lazım.'' diye konuştu.

İlk kez A milli formayı giyen futbolcu Volkan Şen de Honduras karşısında iyi mücadele ettiklerini kaydederek, ''Bana verilen şansı iyi değerlendirdiğimi sanıyorum. Milli takımda yeni bir yapılanma var. Burada kalıcı olmak istiyorum.'' derken, Bursaspor'da Volkan'ın takım arkadaşı Ozan İpek ise iyi mücadele ettiklerini söyleyerek, maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.