BIST 9.748
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,86
HABER /  EKONOMİ

Halkbanktan TOKİ borçlularına fırsat

Halkbank, düzenlediği kampanya ile tüketicilere, TOKİ'ye olan borçlarını yüzde 20 indirimle kapatma olanağı sundu.

Abone ol

Halkbank'tan yapılan yazılı açıklamada, 23 Ekim'e kadar devam edecek indirim kampanyasından ve cazip faiz oranlarından, Halkbank'tan kredi kullanarak TOKİ'ye borcunu tek seferde ödemek isteyenlerin faydalanabilecekleri belirtildi.

Halkbank'ın başlattığı TOKİ İndirim Kampanyası kapsamında, bankadan konut kredisi kullanarak TOKİ'ye olan borçlarını tek seferde kapatmak isteyen tüketicilere iki farklı ödeme seçeneği sunuldu. Birinci seçenekte, 500 lira sabit dosya masrafı ile 120 aya varan vadelerle yüzde 0,98'den başlayan faiz oranı uygulanırken, ikinci seçenekte masrafsız ve 120 ay vade ile yüzde 1,02 oranında faiz imkanı tanındı.

Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, Halkbank'ın TOKİ İndirim Kampanyası ile piyasadaki en cazip kredi fırsatını müşterilerine sunduğunu ifade ederek, ''Kampanya kapsamında, TOKİ'ye borcu olan müşterilerimize hem uygun faiz oranı ile borcunu tek seferde kapatma hem de yüzde 20 indirimden faydalanma fırsatı sunuyoruz. Ayrıca, müşterilerimizden kredi işlemleri sırasında ekspertiz ücreti de almıyoruz'' dedi.

Kampanyanın, Halkbank'ın satışına aracılık etmediği TOKİ konutları için de geçerli olacağı, uygulamaya, satışları 2008 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve 12 aydan daha fazla vadesi kalan konutların dahil edileceği bildirildi.