BIST 11.007
DOLAR 42,53
EURO 49,56
ALTIN 5.746,23
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hakkari'de uyuşturucu operasyonu malzemeleri toprağa gömmüşler

HAKKARİ'de jandarma ekipleri, 8 ayrı adreste toprağa gömülmüş bir şekilde uyuşturucu üretiminde kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirdi.

Abone ol

Hakkari'de, jandarmanın düzenlediği operasyonda, eroin yapımında kullanılan 4 bin 500 litre asetik anhidrit maddesi ile uyuşturucu yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Hakkari'de uyuşturucu operasyonu malzemeleri toprağa gömmüşler - Resim: 0

Jandarmanın gözünden kaçmadı

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 'Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti' suçunu önlemeye yönelik yürüttüğü çalışmalar kapsamında jandarma ekipleri, Yüksekova İlçesi Çamdalı Deresi içerisinde 8 ayrı noktada toprağa gizlenmiş vaziyette uyuşturucu madde üretimi, kurutulması ve hazırlanmasında kullanılan, 4 bin 500 litre asetik anhidrit, 3 pres makinesi, el telsizi, 3 kaynatma kazanı, 15 kurutma ocağı, 350 kilogram soda, 10 mala ve tepsi ele geçirdi. Bölgede operasyonlar devam ediyor. 

Hakkari'de uyuşturucu operasyonu malzemeleri toprağa gömmüşler - Resim: 1