BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.308,38
HABER /  GÜNCEL

Hakan Şükür trabzonspor formasıyla..

Hakan Şükür, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi'nce düzenlenen 'Futbolun Yeni Gerçekleri' konulu toplantıya katılmak üzere geldiği Trabzon'da ilginç bir sürprizle karşılaştı.

Abone ol

Konuşma yapacağı panel öncesinde Şükür'e sürpriz yapan TÜFAD Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban, bordo-mavili kulübün eski asbaşkanlarından Kenan İskender'in Hakan'ı Trabzonspor'a transfer ettiğini söyledi.

Salondakilerden büyük alkış alan bu esprili transfer haberi üzerine Hakan Şükür ve Kenan İskender temsili sözleşmeye imza attı. Daha sonra kendisine verilen bordo-mavili formayı giyen Hakan, sürprizden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"Her zamanki gibi yine boş mukavele yapacağım herhalde" diyen Hakan, "Trabzon'da olduğum süre içinde müthiş bir sevgiyle karşılaştım. Ben de sizleri çok seviyorum ve her fırsatta da bunu dile getirmeye çalışıyorum. Böylesine güzel bir jest yaptığınız için teşekkür ediyorum. Bu formayı da büyük bir şerefle giyeceğim." dedi. Hakan, daha sonra kendisine verilen ve üzerinde isminin yazılı olduğu bordo-mavili formayı giydi.

Kenan İskender de Trabzonspor'un bütün hocalarının çok arzu ettiği Hakan Şükür'e emekliye ayrıldığı zamanda alabildiklerini söyledi. İskender, "Ama olsun, biz de emekliye ayrıldık o da ayrıldı ama Hakan burada." ifadelerini kullandı.