BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Haftalık Burç yorumları İkizler Burcu 3 gün önemli Hande Kazanova anlattı

Astroloji uzmanı Hande Kazanova İkizler burcunu sizler için yorumladı. 25-31 2019 Mart ayında İkizler burcunu neler bekliyor? Bu haftanın en güzel haberi, perşembe günü Merkür’ün düzelmeye başlaması olacak.

Abone ol

Astroloji uzmanı Hande Kazanova İkizler burcu haftalık ve aylık burç yorumları ile Cevapla.tv'de. Tüm burçların yorumlarını okumak için Cevapla.tv'yi ziyaret edebilirsiniz. 

Pazartesi, salı ve çarşamba günleri akşam saatlerine kadar ikili ilişkiler ve özel hayatınız önem kazanacak. Diğer insanlarla işbirliklerine önem vereceksiniz. Ortaklaşa adımlar atacaksınız. Hızlı konuşabilir ve hızlı iletişimler içinde olabilirsiniz. Gözden kaçırdığınız detaylarla uğraşmak önümüzdeki dönemin konusu olacak. Venüs, Balık Burcu’na geçiyor.

 Kariyer ve iş alanlarınızda sıkıntı yaşadığınız konu ve olayları toparlayacağınız bir döngü içerisine giriyorsunuz. Toplum önünde daha sağlam duracak, sıkıntı ve sorunları bu dönem içerisinde kolaylıkla toparlayacaksınız. Bu anlamda çarşamba günü çok önemli olacak. Hayata bakış açınız esnek olacak sevgili İkizler. Merkür’ün düzelmesiyle kariyer ve iş alanlarınızda kendinizi ön plana çıkarabileceksiniz. Güzel bir hafta diliyorum.

Kaynak: CevaplaTv