BIST 9.451
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,59
HABER /  GÜNCEL

Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova Ay Yengeç burcuna geçiyor

Bu hafta burçları neler bekliyor? Özellikle kariyer hayatınızda birtakım sıkıntı ve problemler varsa, birazcık dengeyi daha kontrollü sağlamaya özen gösterin. Astrolog Hande Kazanova tüm burçları inceledi.

Abone ol

24-30 Aralık haftalık burç yorumları Hande Kazanova sizler için anlattı.  24-30 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında hangi burcu ne bekliyor? 24-30 Aralık haftalık burç yorumları  cevapla.tv Astroloji yazarı Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumunuz... 

Para iniş çıkışları gün içerisinde sizi zorlayabilir, özellikle pazartesi günü akşam saatlerine kadar bu etki devrede olacak. Hafta ortasına kadar daha fazla yakın çevre konularınıza odaklı olacaksınız. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda şans sizden yana. Geçtiğimiz haftada aldığınız güzel etkileşimleri bu hafta da devam ettiriyorsunuz sevgili İkizler. Göz önünde bulunacağınız ortamlarda, beraber iş yaptığınız insanlar, patronlarınız, hayatınıza etki eden kişiler, anneniz ya da anne tarafınız, özellikle hem girişimlerinizde hem de özel hayatınızda kararsızlıklarınızı tetikleyebilir ya da yanıltıcı etkilerle size cevap verebilirler.

TÜM BURÇLARIN YORUMU İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: cevapla.tv