BIST 9.091
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.325,50

Haftalık burç yorumları 4-10 Kasım

Haftalık burç yorumları 4-10 Kasım

4-10 Kasım haftalık burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu için neler söylüyor? Bu hafta gezegenlerin hareketleri 4-10 Kasım haftasında hangi burcu nasıl etkileyecek? İşte 4-10 Kasım haftalık burç yorumları aşk, ilişki, kariyer, sağlık falının detayları.

Haftalık burç yorumları 4-10 Kasım

4-10 Kasım haftalık burç yorumları Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu için neler söylüyor, aşk, kariyer, sağlık ve ilişki falında neler var? Bu hafta tüm burçlar biraz hareketli v sosyal bir döneme girecekler. Hareketlilik kimi burcu yorarken, kimileri için ise geçmişten gelen işleri bitirme ve yeni planlar yapma enerjisi yaratacak.  İşte 4-10 Kasım haftalık burç yorumları aşk, ilişki, kariyer, sağlık falının detayları.

Haftalık burç yorumları 4-10 Kasım

Koç burcunda doğanlar 4-10 Kasım haftasında size yanlış davranacak, sadakatsiz biriyle ilgili canınız sıkılacak. 4-10 Kasım haftası bouynca siz veya ailenizle ilgili hoş olmayan yorumlardan rahatsız olabilirsiniz. Kişisel deneyimlerin, düşüncelerin veya planların başkalarıyla paylaşılmasından hoşlanmayacaksınız. Her şeyden önce bu hafta, her ne pahasına olursa olsun kendi hedeflerinize ulaşmada kontrol edilemez bir hırs göstereceksiniz. Ancak meslektaşlarınızla olan ilişkileriniz konusunda dikkatli olun. Koç burcu 4-10 Kasım haftasında aşk hayatında, duygularda ve arzularda belirsizlik veya tereddüt anları yaşayacak. Bu hafta boyunca, yıl sonuna kadar gerçekleştireceğiniz toplantı veya ziyaretleri planlayabilirsiniz. Sizi uzun zamandır görmeyen insanlar sizinle iletişim kurabilir. Artık finansal işleriniz ve çıkarlarınızla ilgili kararlar vermek zorunda kalacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bu hafta harcamalarınızı ve kazancınızı takip edin. Bu hafta yeni bir arkadaşlık aynı zamanda hoş duygular için bir fırsat olabilir. Koç kadınları 4-10 Kasım haftasında, sorunlarını, kesinlikle yardım alamayacaklar ve kendi işleriyle kendileri ilgilenmek zorunda kalacaklar. Koç erkeklerinin geçen hafta tamamlanmayan görevler konusunda daha ciddi olmaları gerekecek ya da bu hafta çalışmalarının bir kısmını daha ödüllendirici bir zaman için erteleyecekler.

Haftalık burç yorumları 4-10 Kasım

Boğa 4-10 Kasım haftalık burç yorumlarına göre, bu hafta daha fazla profesyonel taahhütleriniz ve görevleriniz olacak. Onları tamamlamak için daha fazla zamana ve enerjiye ihtiyacınız olacak. Üzerinde çalıştığınız değişiklikler veya yenilikler başarılı olacaktır. Bu hafta çevrenizdeki insanlarla daha net bir ilişki kurmak isteyeceksiniz. Çözülmemiş sorunları veya ilişkileri düzeltmeye çalışacaksınız. Bu size daha kolay ve daha olumlu sonuçlar verecektir. Günlük ev temelli görevleriniz de hafta boyunca önceliğiniz olacak. Sahip olduğunuz veya sizin sorumluluğunuzda olan bir mülkün bakımı için daha fazla zaman harcayacaksınız.
Bu hafta, son haftalarda ilginizi çeken şeyler için size mutluluk getirebilir. Bu haftaki etkinliklerin dinamikleri, herhangi bir karar vermeden veya harekete geçmeden önce çok daha fazla düşünmeniz gerekebilir.  Boğa kadınları, yıl boyunca yaşanan olayların anlamını anlamalarının gerekeceği yaşamlarında önemli bir zamanda olacaklar. Tecrübelerinize veya kişilerinize dayanarak, 2019 sonuna kadar tamamlamanız gereken acil görevler için planlar yapacaksınız. İkizler, Terazi veya Kova burcunda doğan bir insandan etkilenebilir gelecek planları yapmaya başlayabilirsiniz. 

Haftalık burç yorumları 4-10 Kasım

İkizler burcunda doğanlar 4-10 Kasım haftasında şu ana kadar yaptığınız eylemleri veya kararları yargılamanızı sağlayacak farklı olayların yapılacağı bir hafta olacak. Bu hafta arkadaşlarınızla ve yaşamlarında farklı olaylarla ilginç deneyimler yaşayacaksınız. Onlarla konuşarak ya da ihtiyaç duymaları halinde onlara yardım etmek için daha fazla zaman harcamanız gerekecek. Hafta boyunca duygusal gerileme anları esas olarak bazı isteklerinizin gerçekçi olmadığı, yerine getirilmesi imkansız olduğu gerçeğinden kaynaklanıyor.  Bu, özellikle aşk ilişkiniz veya bu konuda sahip olduğunuz özlemler açısından acı verici olacaktır. Aşk hayatında eşinize önerilerini veya fikirlerini anlama fırsatı verin. Bu hafta yönlendirmek yerine onu takip etsen iyi edersin. Bu hafta sizin için önemli olan birkaç başarıdan veya anlaşmadan yararlanabileceksiniz. İkizler kadınları bu hafta kolayca çatışma içine düşebilir. Koç, Aslan veya Yay ile olan ilişkileriniz önem kazanacak ama aynı zamanda mizacınız için de çok karmaşık dönemi başlatacak.  İkizler erkekleri, düşünmeye, hayal etmeye, gerçekte hareket etmekten daha meyilli olacaktır. Korkularınız ve endişeleriniz öncelikle aşk hayatınıza yönlendirilebilir, ancak yaşamınızın diğer önemli alanlarıyla da ilgili olabilir.