BIST 9.695
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.426,06
HABER /  MEDYA

Habertürk 24 Haziran için vites büyüttü

Veyis Ateş yönetimindeki Habertürk TV, 24 Haziran seçimleri öncesi vites büyüttü. Zeytin Dalı Harekatı'nda bölgeye inen ve Türk televizyon tarihinde pek çok ilke imza atan Habertürk TV, 24 Haziran seçimleri öncesi de alana inen ilk televizyon kanalı oldu.

Abone ol

Habertürk TV, 24 Haziran seçimleri öncesi hem vites büyüttü hem de reytinglerdeki aslan payını aldı. Zeytin Dalı Harekatı sürecinde bölgeyi karış karış gezerek gelişmeleri izleyicileriyle paylaşan Veyis Ateş bu kez de 24 Haziran seçimleri öncesi her hafta bir bölgeye giderek seçimin nabzını tutuyor.

Habertürk TV Genel Müdürü Veyis Ateş, ezber bozmaya devam ediyor. Afrin Harekatı'nda bölgeye girmeyi başaran ilk gazetecilerden olan Ateş, 24 Haziran seçimleri öncesi bu kez de Anadolu'yu karış karış gezmeye başladı.

Geçtiğimiz hafta Samsun'da sokağın nabzını tutan Veyis Ateş, reytinglerde de aslan payını kaptı. Önümüzdeki hafta Ege'ye gidecek olan Ateş yarın da Habertürk TV, Show TV ve Bloomberg HT'nin ortak yayınında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı seçim özel programında konuk edecek.