BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.497,22

Haberler

EKONOMİ Otokar, 11 ve 15 tonluk yeni Atlas kamyonlarını tanıttı. Otokar tarafından Rahmi M. Koç Müzesi'nde gerçekleştirilen basın toplantısında, Atlas 11 modeli ve 15 tonluk 3 akslı Atlas 3D-15 modeli tanıtıldı.
EKONOMİ Ramazanda en çok LCD TV ve şarjlı süpürge satın alındı Teknosa, ramazanda tüketicilerin en çok büyük ekran televizyonlar ve şarjlı süpürgelere ilgi gösterdiğini açıkladı.
GÜNCEL Turkcell yeni hedefini açıkladı! "Dijital gelecek için yatırımlarımız sürecek" Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, “30 yıldır olduğu gibi ülkemizin küresel arenadaki gücünü artıracak ve toplum için daha faydalı bir dijital gelecek ortaya koyacak yatırımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Otomobil Yeni haliyle Türkiye yollarında! Fiyatıyla dikkatleri üzerine çekmişti Yeni Renault Kangoo ürün ailesinden yüzde 100 elektrikli Yeni Kangoo E-Tech ve Yeni Kangoo Van satışa sunuluyor.
EKONOMİ Turkcell yeni hedeflerini açıkladı 30'uncu yaşını yıl boyu sürprizlerle kutlayacak Turkcell Genel Müdürü Ali Taha Koç, Turkcell'in 30'uncu yılını kutlayarak, "Ülkemizin küresel arenadaki gücünü artıracak ve toplum için daha faydalı bir dijital gelecek ortaya koyacak yatırımlarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini...
SPOR UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Aston Villa, Fiorentina, Club Brugge ve Olympiakos, yarı finale yükseldi.
SPOR UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale yükselen takımlar belli oldu UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan çeyrek final maçlarının ardından Atalanta, Roma, Bayer Leverkusen ve Olimpik Marsilya yarı finale yükseldi.
EKONOMİ Mehmet Şimşek açıkladı: Kamu harcamalarında kesintiye gideceğiz Enflasyonla mücadelede hükümet somut adımlar atıyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamu harcamalarıyla ilgili kesintiye gideceklerini belirterek, "Bu yıl harcamaları incelemeye başladık. Harcama kontrolüne, olası harcama kesintilerinin...
GÜNCEL Tanju Özcan'ı eşi protesto etti Özcan'dan karşılık gecikmedi: Bu akşam geç geleceğim eve Bolu'da Gölcük Tabiat Parkı sınırları içerisinde yaptırılan bungalov evler krize yol açtı. Aralarında Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan’ın da olduğu Gölcük Platformu üyeleri ellerinde pankartlarla meclise gelerek protesto...
DÜNYA İsrail'den İran'a misilleme saldırısı İran'da askeri üsler vuruldu Amerikan medyası, ABD'li yetkililere dayandırarak geçtiği haberlerde, İsrail'in İran topraklarına yönelik insansız hava araçlarıyla bir saldırı düzenlediğini bildirdi. İran kaynakları, küçük bir saldırı olduğunu ve püskürttüklerini...
SPOR Fred'den İsmail Kartal'a tepki! Maç 1-0 devam ederken... Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinin ikinci maçında sahasında Olympiakos'u 1-0 yenerek normal süreyi tamamladı, ancak penaltı atışları sonucunda mağlup olarak turnuvaya veda etti. Maçın kritik anlarında oyundan alınan Fred, bu...
SPOR İsmail Kartal'dan Olympiakos maçı sonrası açıklama: Penaltılarla elenmek üzücü UEFA konferans liginde Olimpiakos'a penaltılar sonucu yenilerek Avrupa'ya veda eden Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.
DÜNYA BMGK'de Filistin oylaması! ABD'nin oyuyla veto edildi Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK), Filistin'in devlet olarak tanınması ve BM üyeliğini içeren karar tasarısı ABD'nin hayır oyuyla veto edildi.
GÜNCEL Asker üniformasıyla servis yapan şahıs tutuklandı Beyoğlu'nda bir kafede asker üniforması giyerek müşterilere hizmet veren kişi, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve tutuklandı.
SPOR Böyle olmamalıydı! Fenerbahçe Avrupa'ya veda etti UEFA Konferans Ligi çeyrek final 2. maçında temsilcimiz Fenerbahçe, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu Olimpiakos'u 1-0 yendi. İlk maçtaki skora göre durum 3-3 oldu ve maç uzatmaya gitti. Uzatmalarda da gol olmayınca Penaltı atışlarına geçildi ve...
DÜNYA ABD'de ölen mahkumların organlarının izinsiz alınmasından aileler şikayetçi ABD'nin Alabama eyaletindeki hapishanelerde, organları izinsiz alınan mahkumların aile yakınları, Alabama Üniversitesinin de içinde bulunduğu bazı kurumlara karşı dava açtı.
DÜNYA Kenya'da helikopter kazası: Genelkurmay Başkanı ve 10 asker öldü Kenya'da meydana gelen helikopter kazasında Genelkurmay Başkanı Francis Ogolla ve 10 askeri personelin hayatını kaybettiği duyuruldu.
SPOR Viktoria Plzen elendi, Türkiye'nin UEFA sıralamasındaki yeri kesinleşti Viktoria Plzen'in UEFA Konferans Ligi'nden elenmesiyle, Çekya'nın Avrupa sahnesinde temsilcisi kalmadı. Bu durum Türkiye'nin, UEFA ülke puanı sıralamasında sezonu 9. sırada tamamlayacağını kesinleştirdi.
SPOR Aston Villa, Yusuf Yazıcı'lı Lille'i penaltılarla üzdü UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanşında Aston Villa, normal süresi ve uzatmaları 2-1 biten müsabakayı seri penaltı atışları sonrası 4-3 kazanarak yarı finale yükseldi.
DÜNYA IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, çoklu şoklara ve sıkı mali koşullara rağmen büyümenin pozitif bölgede kaldığını ancak yine de "endişelenecek çok şey olduğunu" ifade etti.