BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.325,39

Haberler

GÜNCEL Kabineden sonra Murat Kurum'a bir destek daha: Bayraktar da kampanyada Sandığın kurulmasına 2 gün kala, AK Parti'nin bir numaralı önceliği İstanbul seçimi. Bakanlar Kurulu tam kadro AK Parti adayı Murat Kurum için İstanbul'un ilçelerini dolaşırken kampanyaya sürpriz bir destek daha geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın...
GÜNCEL Mansur Yavaş: Bir oy fazla alan mührü eline geçiriyor Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş,  "Bir oy fazla alan mührü eline geçiriyor ve 5 yıl sizi yönetecek. Bir oy da çok önemlidir." dedi.
MAGAZİN Tamer Karadağlı "Burası Antalya rezalet..." dedi paylaştı! Gündem oldu Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği 'Haluk' karakteri ile hafızalara kazınan Tamer Karadağlı şimdilerde Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak görev yapıyor. Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve...
GÜNCEL 18 yaşındaki lise öğrencisi, Türkiye'nin en genç başkan adayı oldu Osmaniye’de yaşayan 18 yaşındaki lise öğrencisi Baran Birkaç, Kadirli Belediye Başkan adayı olarak Türkiye’nin en genç belediye başkan adayı oldu.
Yerel Seçimler 2024 CHP Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce'ye dinleyici sordu 'çalışmadığım yerden çıktı' yanıtı geldi CHP Eskişehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, ‘Eskişehir'de trafiği nasıl çözmeyi düşünüyorsunuz?’ sorusuna cevap veremedi.
MAGAZİN Pelin Karahan özel hayatıyla ilgili konuştu: 'Eşime çıplak fotoğraflar...' Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündem olan oyuncu Pelin Karahan konuk olduğu bir programda özel hayatıyla ilgili konuştu. Karahan, " Eşime çıplak fotoğraflar geliyor" dedi.
SPOR Süper Lig'de 31. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı  Trendyol Süper Lig'de 31. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. İşte TFF'den yapılan açıklama...
EKONOMİ Kredi faizleri resmen uçtu! 100 bin TL çeken 12 ayda ne kadar faiz ödüyor? Kredi faizleri TCMB’nin son faiz hamlesinin ardından zirveye çıktı. Bankaların sunduğu “en düşük faizli tüketici kredisi” oranlarına göre; yüzde 4,19 ile 100 bin TL kredi çeken bir tüketici, 12 ayda 139 bin 400 TL olarak geri ödeme...
GÜNCEL Sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil bijuteri dükkanına daldı! Mersin'de H.T. isimli kadının kullandığı otomobil, sürücünün fren yerine gaza basmasıyla kontrolden çıkarak önündeki bijuteri dükkanına daldı. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, iş yerinde ve araçta maddi hasar meydana...
GÜNCEL YSK Başkanı'ndan partilere çağrı: İhtiyaçlar giderilmeli YSK Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçimin ramazan ayına denk gelmesiyle ilgili konuşan Yener, "Ramazan ayında oruçlu sandık görevlilerin herhangi bir zorlukla karşılaşacağı sonucu...
GÜNCEL Yapışık ikizler evlendi! Çocuk sahibi olmak istiyorlar Yapışık ikizler Abby ve Brittany Hensel, ABD'li bir gazi ile dünya evine girdi. İkizlerden 34 yaşındaki Abby'nin üç yıl önce yapılan düğününden görüntüler sosyal medyada ilgi çekti. Düğünün fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan yapışık ikizler...
SEÇİM Ekrem İmamoğlu, oy kullanırken dikkat edilmesi gerekenleri uygulamalı olarak anlattı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, oy kullanırken dikkat edilmesi gerekenleri uygulamalı olarak anlattı. İmamoğlu, "31 Mart oy kullanma zamanı. Bütün İstanbulluları oy kullanmaya davet ediyorum." dedi.
Eğitim Akran zorbalığında neler yapılması gerekir? Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Sosyal Pediatri Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Tuğba Ayçiçek Dinçer, akran zorbalığı hakkında uyarılarda bulundu.
Yerel Seçimler 2024 Ekrem İmamoğlu genç seçmen 'dinlemek istemiyorum' deyince çok kızdı eliyle... İBB adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı esnaf ziyaretinde gerilim dolu anlar yaşandı. İmamoğlu, kendisini dinlemek istemeyen gencin yanağına eliyle tatlı sert dokundu.
Yerel Uyuşturucuyu ayakkabılarında saklayan zanlı tutuklandı Denizli'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı.
GÜNCEL Mersin’de kontrolden çıkan otomobil bijuteri dükkanına daldı Mersin’in Silifke ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil bijuteri dükkanına daldı.
Yerel Şehir hayatından sıkılan kuaför, köye dönüp hayvancılığa başladı! İstanbul'da şehir hayatının stresli ortamından kurtulmak için uzun yıllardır yaptığı kuaförlüğü bırakıp Düzce'deki köyüne yerleşen Nuray Onsekiz, aradığı huzuru büyükbaş hayvan yetiştiriciliği ve seracılıkta buluyor.
Yerel Seçimler 2024 Murat Kurum'dan 'asla sandıkları terketmeyin' çağrısı Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, sandık güvenliğine dikkati çekerek "Onlar Cumhurbaşkanlığı seçiminde de 'Kazandık, aramızda kalsın öndeyiz, kazanıyoruz.' dediler. Bunu pazar günü de yapacaklar. O...
Yerel Muhtar adayından ilginç vaat! Duyan bir kez daha düşündü Sivas Mevlana Mahallesi muhtar adayı Burak Zakir Baş, seçilmesi halinde 5 kişiyi umreye göndereceği vaadinde bulundu.
Yerel 3 tarihi çeşmede yeniden su akmaya başladı! Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince yürütülen restorasyon çalışmasıyla 3 tarihi çeşmeden yeniden su akmaya başladı.