BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Haberler

GÜNCEL AKOM'dan yağış ve fırtına raporu! Sıcaklık yaz mevsimi değerlerine yükseliyor  İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentin farklı bölgelerinde metrekareye 10 ila 35 kilogram yağış düştüğünü, en fazla yağışın Arnavutköy, Çatalca ve Şile'de görüldüğünü bildirdi.
SPOR İstanbulspor ligden düşen ilk takım oldu Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük, İstanbulspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla İstanbulspor ligden düşen ilk takım oldu.
GÜNCEL Bakan Uraloğlu'ndan 'Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı' açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi'nin bir bölümünü 2026, tamamını ise 2027 yılında bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile bir araya geldi.
GÜNCEL Süleyman Hilmi Tunahan'ın kızı tesettüre riayet etmemiş yorumları kızdırdı Süleymancılar cemaatinin rahmetli lideri Arif Ahmet Denizolgun'un da yeğeni olan eski AK Parti milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, Süleyman Hilmi Tunahan'ın kızı olan babaannesi ile fotoğrafına gelen tesettür eleştirilere yanıt...
EKONOMİ Quick Sigorta'dan "Süper Yatarak Tedavi" planı Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy, "Quick Süper Yatarak Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nı özellikle Anadolu illerindeki en iyi hastanelerde de kullanabilmek mümkün." dedi
POLİTİKA 22 cumhurbaşkanlığı anket sonuçları paylaşıldı 3 ismin Erdoğan karşısında aldığı oy oranları Metropoll araştırma şirketi 1 Eylül 2022 ile Mayıs 2023 arasında yaptığı 22 cumhurbaşkanlığı anket sonuçlarını paylaştı. Bu araştırmaların ortalamalarına göre Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 16.8 puan, Ekrem İmamoğlu 8.6 puan önde...
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile bir araya geldi.
GÜNCEL Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Almanya Köln/Troisdorf sorumlusu İstanbul'da yakalandı Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Almanya Köln/Troisdorf sorumlusu Mürsel Durmaz, İstanbul'da yakalandı.
SPOR Real Madrid'in saha zemini için kullandığı teknoloji şaşkına çevirdi Real Madrid'in Santiago Bernabeu zemini için kullandığı teknoloji Türkiye'deki bozuk çimlerin ardından sosyal medyada yeniden gündem oldu. Tüm zeminin yer altına alındığı stadyumun, üstü de tamamen kapatılarak etkinliklere hazır hale...
GÜNCEL Malatya'da deprem paniği! AFAD'dan açıklama geldi Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
GÜNCEL Hakan Fidan Mısırlı mevkidaşından İsrail ve Batı'ya uyarı Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "İsrail'in Filistin topraklarını işgali ve Batı'nın buna kayıtsız şartsız destek vermesi Orta Doğu'daki istikrarsızlık probleminin başlıca nedenlerinden biridir." dedi.
POLİTİKA CHP lideri Özgür Özel'den yerel seçim sonuçlarına ilişkin açıklama: Bunu bir zafer olarak görmüyoruz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçim sonuçlarına ilişkin konuştu. Özel "Biz bunu bir zafer olarak görmüyoruz. Evet, bir başarıdır, önemli bir başarıdır ama zafer değildir, görevdir. Görev, önümüzdeki ilk...
GÜNCEL Irak'ın kuzeyinde 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
POLİTİKA Sur Belediyesinde Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarına yönelik hakarete soruşturma DEM Parti yöneticileri Diyarbakır Sur Belediyesi makam odasında Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarına hakaret etti. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, hakaret içeren sözlerle ilgili soruşturma...
GÜNCEL Ankara'da sağanak ve kuvvetli fırtına etkili oluyor! Ağaçlar devrildi,trafik felç oldu Ankara genelinde sağanak ve fırtına etkili oluyor. Bazı ilçelerde ağaçlar devrildi, araçları ile yola çıkanlar zor anlar yaşadı. İşte kentten gelen son görüntüler...
Otomobil Citroën C3 Aircross'tan ilk görüntü! Özellikleri saymakla bitmiyor, dışı da içi de bambaşka... Citroën, yakında Avrupa'da satışa sunulacak olan yeni C3 Aircross ile ilgili ilk görselleri yayınladı. C3 Aircross'un SUV silüeti yerden yüksek bir yapı sunuyor. Otomobil 4,39 metre uzunluğa ulaşan yeni boyutlarıyla daha fazla iç hacim...
MEDYA Fehmi Koru, AK Parti'ye yakın yazarların aksine iddialı konuştu değişim olacak mı? Fehmi Koru, seçim yenilgisinin ardından AK Parti'de değişim olacağı beklentisine katılmadı. Yönetim kademelerinde değişim yaşanmayacağını yazan Koru, iddiasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dayandırdı.
Yerel Feci kaza! TIR'ın dorsesine arkadan çarptı ikisi de hayatını kaybetti  Samsun'un Çarşamba ilçesinde tırın dorsesine arkadan çarpan hafif ticari araçtaki karı koca hayatını kaybetti.
POLİTİKA AK Partili Bahadır Yenişehirlioğlu'ndan 'Rolex' açıklaması: Helal yoldan edindim, takmaya devam edeceğim AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Rolex saati için "Alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim" açıklaması yaptı.