BIST 9.809
DOLAR 32,53
EURO 35,00
ALTIN 2.431,42
HABER /  GÜNCEL

Güzellik kraliçesinin ölümünde gözaltı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 2003 Miss Model of The World kraliçesi Aslı Baş’ın ölümüyle ilgili iş adamı Ahmet Bayer’in iki oğlu tutuklandı.

Abone ol

Aslı Baş’ın 2 yıl önce kaldığı otelin 3. katından düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili öğlen saatlerinde Bitez Adliyesi’ne gelen iş adamı Ahmet Bayer ve oğulları Volkan ve Hakan Bayer yaklaşık 12 saat boyunca adliyede kaldı. Saat 23.00 sıralarında Ahmet Bayer, iki oğlunun tutuklandığını belirterek, “Olay anında olay yerinde bile olmayan iki masum çocuğun tutuklanma kararının şokunu yaşıyorum 8 görgü tanığı olan bir intihar söz konusu. İki oğlumda olay anında olay yerinde değildi. Bunlarında görgü tanıkları kanıtlıyor. Bu olayın şokunu yaşıyorum ve yinede adalete güveniyorum. En kısa zamanda suçsuzlukları ispat edilecektir” dedi.


Olayla ilgili çalışmalara başladıklarını belirten Bayer, “Bu güne kadar hep sesiz kaldık. Bir sürü spekülasyonlar yapıldı. Medya kanalları üzerinde baskı yapılmaya çalışıldı. Biz hep saygımızdan ölü bir insana, anne ve babaya hiçbir şey konuşmadık. Ama bundan sonra her şey daha farklı olmak zorunda. Avukatlarımızla birlikte tüm delilleri elden geçireceğiz. Gizlilikle yürütülen soruşturmada evraklar ve dosyalarla ilgili ilk defa bu sabah buraya geldiğimizde haberimiz oldu. Çok kalın bir dosya, bu kadar çok dosyayı bir iki saatte okumak mümkün değil. Evde bulunan kamera kayıtlarını incelememiz mümkün olmadı. Dosyaları ve kamera kayıtlarını inceledikten sonra gereken delilleri de ortaya koyduğumuzda hukuk mücadelelimize devam edeceğiz” diye konuştu.
Bayer, soruşturmayla ilgili gözetimde olduğunu ifade etti.

Öte yandan Ahmet Bayer açıklama yaptığı sırada iki oğlu ise adliyenin arka kapısından Bodrum Cezaevine gönderildi.