BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.435,48
HABER /  GÜNCEL

Güzellik kraliçesi sefalet içinde öldü

Natalie Gentle isimli eski güzellik kraliçesi evinde ölü bulundu. Uyuşturucuya bulaşan kraliçe evinden atıldı sefalet içinde gitti.

Abone ol

Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, İngiltere'de 2007 yılında Plymouth'ta katıldığı bir güzellik yarışmasını kazanarak kendisine ün yapan Natalie Gentle, uzun süredir uyuşturucu bağımlılığı ile mücadele ediyordu.

Eroin bağımlısı olan kadın, uyuşturucu satmaktan ve fuhuş yapmaktan gözaltına alınmıştı.Geçtiğimiz yıl görülen davada,uyuşturucu bağımlısı olduğu söylenen kadının 2 buçuk yıl boyunca madde kullanmadığı ifade edilmişti.

EVİNDEN ATILDI

Evinden atılan kadının yaşadığı apartmanda 5 yıl boyunca sürekli erkeklerin dolaştığı ve tüm kapıları çalarak "Fahişe nerede?" diye sordukları belirtilmişti.

EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

21 Aralık günü saat akşam 9 sıralarında evine kapısını kırarak giren polis Natalie'yi ölü olarak buldu. Polis Natalie'nin ölümünde şüpheli bir durumun olmadığını söyledi. Natalie'nin arkadaşları ise genç kızın ölümünden mahkemeyi sorumlu tuttu ve genç kızın ihtiyacı olan yardımı sağlamadıklarını ileri sürdü.