BIST 9.462
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.498,31

Güvenli ve dengeli hareket edebiliriz.

İyimser ve güvenli olabileceğimiz için iş ve özel ilişkilerimizde elimize geçecek fırsatları verimli bir şekilde değerlendirmemiz mümkün.

Bugün 31 Temmuz Salı... Mars günündeyiz...

Balık burcunda ilerleyen Ay sabah saatlerinde Neptün ile birleşecek ve Akrep burcundaki Jüpiter ile de uyumlu görünümde olacak. güçlenen duygularımız ve sezgilerimizle çevremizdeki olan bitenlere daha hassas ve duyarlı yaklaşabiliriz. İyimser ve güvenli olabileceğimiz için iş ve özel ilişkilerimizde elimize geçecek fırsatları verimli bir şekilde değerlendirmemiz mümkün.

Öğleden sonraki saatlerde Ay, Oğlak burcunaki Plüton ile uyumlu görünümde olacak. Otorite kavramlarından destek alabileceğimiz bu saatlerde iş, kariyer ve sorumluluklarımızla ilgilenebilir, istikrarlı ve dengeli hareket edebiliriz.

Akşam saatlerinde ise Ay, Başak burcundaki Venüs ile karşıt açı yapacak. Gece saatlerinde rahat ve konfora yönelik beklentilerimiz artarken, memnun olmamız da zorlaşabilir. Çervemizdeki kadın figürlerle ve yakınlarımızla ilişkilerde temkinli olmalıyız. Duygusal beklentilerimizin yoğunlaşması gereksiz alınganlıklara da neden olabilir.