BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.298,59
HABER /  GÜNCEL

Guus Hiddink'e çılgın teklif!

Rusya takımlarından Anzhi Makhachkala, Guus Hiddink'i kadrosuna katmak için kesenin ağzını açtı

Abone ol

Kadrosuna kattığı yıldız oyuncularla dikkat çeken Dağıstan bölgesi takımı Anzhi Makhachkala, şimdi de Hiddink'i kadrosuna katmak istiyor.

A Milli Futbol Takımımızın Avrupa Futbol Şampiyonası vizesi alamamasının ardından görevine son verilen Guus Hiddink'in, Rusya takımlarından Anzhi Makhachkala'nın başına geçeceği yönündeki iddiaları her geçen gün artıyor.

9 MİLYON EURO'YU AZ BULDU

Son olarak Rus spor sitesi Life Sports, Hollandalı teknik direktör Hiddink'in yıllık bonuslar hariç 15 milyon euro karşılığında Anzhi'nin başına geçmeye hazır olduğunu iddia etti. Anzhi ve 63 yaşındaki teknik adam arasındaki görüşmelerin yıllık 9 milyon euro ile başladığı belitilen haberde, Hiddink'in ilk baştaki bu teklifi az bulduğu belirtildi. Görüşmelerin sonucunda teklifin 15 milyon euroyu bulduğu belirtilirken, Hiddink'in Afrika'da dinlendiği ve futbol izlediği, bu gezisi sona erdikten sonra kendisine gelen teklifler arasından bir karar vereceği öne sürüldü.

Haberde daha önce Rusya'da çalıştığı ve Rus milli takımına tarihi bir başarı yaşatarak Avrupa Şampiyonası'nda yarı final oynattığı hatırlatılan Hiddink'ten, dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri olarak bahsedildi.