BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,74
ALTIN 2.506,53
HABER /  GÜNCEL

Günün özeti

Günün özetini sizin için derledik.<br/><br/>"Onlardan teşekkür beklemiyoruz"<br/>Başbakan Erdoğan, Balyoz sanıklarının tahliye edilmesini ...

Abone ol

Günün özetini sizin için derledik.

"Onlardan teşekkür beklemiyoruz"
Başbakan Erdoğan, Balyoz sanıklarının tahliye edilmesini değerlendirerek, “2010 referandumunda ‘evet’ oyları yüzde 58 ile sandıklardan çıkmasaydı bugün bunlar çıkabilecek miydi? 2010 referandumuna ‘hayır’ diyenler şu anda ‘evet’ oylarının neticesini aldılar. Şu anda onlardan teşekkür beklemiyoruz ama bu ülkede hukuk mücadelesini kimlerin verdiğini bilsinler o yeter” dedi.

***
Trafik canavarının pazar bilançosu
Adıyaman, Diyarbakır, İstanbul ve Karaman’da meydana gelen trafik kazalarında 4 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı.

***
LYS maratonu sona erdi
Üniversite giriş sınavının ikinci basamağı olan Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) maratonu sona erdi.

***
Laptop ve altın hırsızları kamerada
Şişli’de bir tekstil atölyesinin ofisine gelen şahıs, masanın üstünde şarj edilen laptopu montuna sokarak çaldı. Zeytinburnu’nda ise bir kuyumcu dükkanına müşteri gibi giren 2 şahıs ise el çabukluğuyla altın küpeleri çaldı.

***
Korkusuz kadınlar
İzmir’de otomatik iskele sistemlerinde başarılı çalışmalara imza atan Star Lift, kadınlara da iş imkanı sağlıyor. Korkusuzca montajladıkları iskelelerde çalışan kadınlar, şaşkınlıkla karşılanıyor.
(İHA)