BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,73
ALTIN 2.486,63
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/><br/>Marmaray için geri sayım başladı<br/>Açılışı yarın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.


Marmaray için geri sayım başladı
Açılışı yarın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Erdoğan tarafından yapılacak projede son testler yapıldı. Herşey tamam. Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım dev projenin önemini anlattı.


Sarısülük davasında olaylar çıktı
Ankara’daki Gezi Parkı olayları sırasında Ethem Sarısülük’ün ölümüne ilişkin açılan davanın ikinci duruşmasında gerginlik çıktı.


Sürüklenen tanker boğazda demirledi
İstanbul Boğazı’ndan geçerken arızalanan tanker, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü altında demir attı. Tankerin demir attığı bölgede denizin altından geçen kabloların zarar görmüş olabileceği ihtimali üzerine çalışma başlatılırken, tankerin demirle anı cep telefonuna yansıdı. Boğaz ise bir süreliğine gemi trafiğine kapatıldı.


Yıldırım adaylığını açıkladı
Fenerbahçe kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Olağanüstü Genel Kurul’da başkanlığa aday olduğunu açıkladı.


Asyalı işçiyi kırbaçla dövdü
Suudi Arabistan’da bir adamın Asyalı bir göçmeni kırbaçla döverken çekilen videosu ülkeyi ayağa kaldırdı.


Kefen giydirilmiş maket polisi alarma geçirdi
Balıkesir’de kız yurdunun önündeki elektrik tellerine asılan bu maket, polisi alarma geçirdi. Bir öğrenciye mesaj vermek için asıldığı tahmin edilen gelinlikten kefen giydirilmiş maket için bomba imha uzmanı çağrıldı Uzaktan kumandayla havada patlatılan paketin içinden aynı tarihe ait eski gazeteler çıkarken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)