BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,85
ALTIN 2.435,46
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Diyarbakır’da patlama: 6 yaralı<br/><br/>Diyarbakır - Yenişehir ilçesind...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Diyarbakır’da patlama: 6 yaralı

Diyarbakır - Yenişehir ilçesinde, Koşuyolu Caddesi’ne doğru yürüyen şahsın elindeki el yapımı parça tesirli bomba büyük bir gürültüyle patladı. Patlamada aralarında sokakta oynayan 2 çocuğun da bulunduğu toplam 6 kişi yaralandı. Patlayıcıyı taşıyan kişininse parmaklarının koptuğu belirtildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.



Başkentte sürpriz "UEFA" görüşmesi

Ankara - Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile sürpriz bir görüşme yaptı. Görüşmede UEFA Tahkim Kurulu’nun kararları ve bundan sonra izlenecek yol konuşuldu.



Elektrik tellerine takılan kadın böyle kurtarıldı

Zhejiang - Çin’de, balkondan düşen kadın, itfaiye ekipleri tarafından takıldığı elektrik tellerinden kurtarıldı.



"Federasyon işin içinden çıkamaz"

İstanbul - UEFA Tahkim Kurulu’nun Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın cezalarıyla ilgili verdiği kararın ardından eski CAS hakimi Başkanı Türker Arslan, İHA’ya özel açıklamalarda bulundu. Arslan, "Federasyon, kulüplere puan silme cezası uygulasaydı, bugünleri yaşamıyor olacaktık. Federasyon, bu işin içinden çıkamayacaktır" dedi.



Adliye önünde polis müdahalesi

İstanbul - Çağlayan Adliyesi önünde çadır kurmak isteyen eylemci gruba polis, tazyikli suyla müdahale etti.



Amasya’da ilginç kaza

Amasya - Amasya’da çok ilginç bir kaza yaşandı. İhsaniye Mahallesi’nde meydana gelen olayda, yola çıkmak üzereyken ayağı tökezleyen yayaya otobüs çarptı.



Fırtına bu formalarla esecek

Trabzon - Trabzonspor’un yeni sezonda giyeceği formalar futbolcuların sunduğu defileyle tanıtıldı.

(İHA)