BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.434,25
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (1)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/> <br/><br/>Kütahya’da korkutan deprem<br/><br/>Kütahya - Kütahya’nın Çavdarhisar il...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.



Kütahya’da korkutan deprem

Kütahya - Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nden alınan bilgiye göre, saat 08.20’de merkez üssü Çavdarhisar ilçesinin Pusatlarköyü olan 4.4 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Kütahya il genelinde hissedilen sarsıntıda herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı.

Yerin 7.6 kilometre derinliğinde oluşan deprem, vatandaşlar arasında kısa süreli paniğe sebep oldu.



Türkiye orman yangınlarıyla boğuşuyor

Bilecik - Türkiye orman yangınlarıyla boğuşuyor. Hatay’da pazartesi günü başlayan yangın halen söndürülemezken, yurdun farklı noktalarındaki ormanlar da alevlere teslim olmuş durumda. İzmir’in Urla ilçesinde çıkan orman yangınına müdahaleler sürerken, Bilecik’in Söğüt ilçesindeki yangın, uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı.



Beklenen açıklama geldi

İstanbul - Fenerbahçe, beklenen açıklamayı nihayet yaptı. Sarı lacivertli kulüp, Emenike’nin transferi konusunda Spartak Moskova ile 13 milyon avro benservis bedeli karşılığında anlaştığını bildirdi. Fenerbahçe, Miroslav Stoch’un da PAOK’a kiralanması için görüşmelere başlandığını duyurdu.

(İHA)