BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.324,88
GÜNCEL

Günün haber özetleri - 31 Mart 2018 haberleri

Bugün yani 31 Mart 2018 tarihinde Türkiye ve dünyada neler oldu? Günün haber özetlerini görselleri ile birlikte internethaber.com sitesi sizin için hazırladı. İşte son 24 saatte geçen en önemli haberler;

TÜRKİYE ve dünyadan günün haberlerini video haber olarak derledik. Bugün yani 31 Mart 2018 tarihinde nerede ne oldu? Günün haber özetlerini sunuyoruz;

SİİRT'TE 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ: Siirt'te 6 güvenlik korucusunu şehit edip, 3 güvenlik korucusu ve 4 asker olmak üzere 7 güvenlik görevlisini yaralayan teröristlerden 3'ü düzenlenen operasyon sonucu ölü olarak ele geçirildi.

ANKARA METROSUNDA KAZA: Başkentte bu sabah Kızılay-Batıkent yönünde içerisinde yolcu bulunmayan iki metro treni çarpıştı. Kazayı Twitter hesabından duyuran Büyükşehir Belediye Başkanı Tuna, ağır hasar oluştuğunu ve İvedik-Kızılay hattındaki seferlerin iptal olduğunu açıkladı.

ABD'DEN FLAŞ YPG KARARI: ABD Başkanı Donald Trump'ın, Dışişleri Bakanlığı'na, Suriye'de ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonun desteğiyle terör örgütü YPG/PKK'nın kontrol ettiği alanların yeniden inşası için ayrılan 200 milyon dolarlık yardımı dondurma talimatı verdiği bildirildi.

ŞAMİL TAYYAR'IN İFADESİ ALINACAK: AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın "FETÖ borsası" iddiasıyla ilgili soruşturma başlatan Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, Tayyar'ın "tanık" sıfatıyla ifadesinin alınmasını istedi.

ADANA'DA KAÇAK TAVUK KESİMHANESİNE BASKIN: Adana'da Suriyeli sığınmacıların çalıştırdığı kaçak tavuk kesimhanesine baskın düzenleyen polis, yaklaşık 3 ton tavuk eti ele geçirdi.

Sitene Ekle
Etiketler